Obavijesti

Show

Komentari 18

Da nije postala glumica, Angie bi danas organizirala pogrebe

Da nije postala glumica, Angie bi danas organizirala pogrebe
6

Angelina Jolie danas bi možda organizirala sprovode da joj nije krenulo u glumačkoj karijeri. Glumica se tijekom intervjua rasplakala govoreći o svojoj pokojnoj majci

VIDEO

To zvuči jako čudno, ekscentrično i mračno, ali kada sam izgubila djeda bila sam jako uzrujana oko njegovog pogreba. Pomislila sam da postoje bolji načini kako se nekoga može ispratiti, kako se obitelj od nekoga može oprostiti, izjavila je Angelina Jolie (36) u intervjuu u CBS-ovoj emisiji '60 Minutes'.

Glumica se rasplakala govoreći o svojoj pokojnoj majci Marcheline Bertrand koja je 2007. godine umrla od raka.

- Moja majka je cijeli život posvetila djeci. Nije imala svoju karijeru ni privatni život, sve je bilo podređeno njezinoj djeci. Nikada neću biti tako dobra majka kao što je ona bila. Bila je utjelovljenje milosti i ljepote, bila je toliko nesebična i u potpunosti nam se posvetila - rekla je glumica kroz suze.

Progovorila je i o svojoj mračnoj prošlosti, redateljskom prvijencu 'U zemlji krvi i meda', vezi s Bradom Pittom (47), djeci  i svojoj ljepoti koju duguje majci. 

'Sretna sam jer nisam umrla dok sam bila mlađa'

Priznaje da se smatra sretnom osobom jer je uspjela preživjela mračnu prošlost.

- Još sam loša djevojka. U meni još postoji dio toga, no sada to pripada Bradu. Postoje razni umjetnici i ljudi koji nisu preživjeli razne stvari, sretna sam jer nisam umrla kada sam bila mlađa - rekla je glumica koja s Bradom ima troje biološke i troje usvojene djece.

Smatra da su djeca mnogo važnija potvrda njihoav odnosa od toga da svoju dugogodišnju vezu ozakone brakom. Priznala je da nemaju takvih planova jer im brak ionako nije toliko važan.

'To je pomalo lud potez, temi rata u Bosni moralo se pažljivo pristupiti'

Najsretnija je kada je kod kuće s djecom i veoma je uzbuđena zbog svog redateljskog prvijenca čija se premijera očekuje polovicom prosinca.

- Nisam znala da će biti tako, morali smo paziti na svaki korak jer je svaki potez bio osjetljiv. Tema rata u Bosni je vrlo osjetljiva i moralo joj se pristupiti pažljivo - rekla je Angelina i dodala da smatra pomalo ludim potezom režirati film o ratu u Bosni koji će biti prikazan na bosanskom jeziku s engleskim titlovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini