Show

Komentari 40

Da Silva slavi 20. godišnjicu sa ženom, pokazali luksuznu vilu

Da Silva slavi 20. godišnjicu sa ženom, pokazali luksuznu vilu

Upoznali su se dok je on bio mladi nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. u Zagrebu. Sljedeće godine rodila im se kći Lorena, a 2011. u Donjecku se rodio i sin Mateus

Nogometaš Eduardo da Silva (37) sa suprugom Andreom slavi 20 godina veze. Tom je prilikom objavio nekoliko blagdanskih fotografija sa suprugom i djecom i pokazao njihov luksuzni dom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Eduardo i Andrea upoznali su se dok je on bio mladi nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. u Zagrebu. Sljedeće godine rodila im se kći Lorena, a 2011. u Donjecku se rodio i sin Mateus. Bivši nogometaš se jednom prilikom pohvalio se kako mu je toliko lijepo u braku da ima osjećaj da je s Andreom na drugom medenom mjesecu.

Par živi u elitnoj rezidenciji u Rio de Janeiru, inače rodnom mjestu nogometaša. Eduardo i Andrea te njihovo dvoje djece žive tamo posljednjih godinu dana. 

Andrea i Eduardo upoznali su se u Zagrebu, a isprva su teško funkcionirali. On nije pričao hrvatski, niti ona portugalski, no to ih nije sprječavalo da uživaju zajedno.

Vjenčali su se 10. prosinca 2005. u Crkvi svetog Jeronima u Zagrebu, a godinu dana kasnije rodila im se kći Lorena. Prvo su odselili u London, a 2010. otišli su u ukrajinski Donjeck gdje im se rodio sin Mateus.

Četveročlana obitelj posljednji godinu dana živi u njegovom rodnom Brazilu, u Rio de Janeiru, a tek povremeno Eduardo Da Silva svoje obožavatelje na Instagramu oduševi fotografijama svoje obitelji.

Najčitaniji članci