Obavijesti

Show

Komentari 189

Da vam se digne želudac: Gary i Jimmy zajedno silovali curice

Da vam se digne želudac: Gary i Jimmy zajedno silovali curice
10

NITKO IM NIJE HTIO POMOĆI Jimmy je 14-godišnjoj curici držao ruku u gaćicama dok je Gary Glitter silovao 13-godišnjakinju iz moje škole, rekla je svjedokinja Karin

VIDEO

Nakon što je policija pokrenula istragu protiv BBC-a jer su navodno godinama zataškavali da je njihov voditelj Jimmy Savile bio brutalni silovatelj djece, pojavili su se novi šokantni detalji priče. Savileova garderoba u BBC-jevom studiju bila je poznata kao mjesto gdje se ide ako se želiš seksati s maloljetnicom. 

Osim nastranog voditelja, maloljetnice je na seks u njegovoj garderobi prisiljavao i Paul Gadd poznatiji kao Gary Glitter (68). Glitter je bio jedan od najpopularnijih glam rokera u Velikoj Britaniji. Prodao je 18 milijuna nosača zvuka, no ipak je uspio bankrotirati. U jednom intervjuu pohvalio se da je novac trošio na 'ekstravagance', puno seksa i droge. Popularnost je navodno dosta često koristio kako bi zadovoljio svoje nastrane potrebe. 

- Imala sam 14 godina kad me Jimmy silovao. Bila sam jedna od učenica u školi za djevojke s posebnim potrebama. U London smo došle jer je Jimmy cijelu školu pozvao u svoj show 'Jimmy'll Fix It' u kojem je Gary bio gost. Zaštitari i drugi djelatnici BBC-a su nas jednu po jednu odvodili u Jimmyjevu garderobu gdje su nas silovali - rekla je  Karin Ward u ITV-jevu dokumentarcu 'Exposure: The Other Side Of Jimmy Savile'. 

Savile i Glitter silovali maloljetnice u istoj sobi

Karen se sjeća da je jednom prolazila pokraj Jimmyjeve garderobe i vidjela prizor koji ju je ostavio bez teksta. 

- Jimmy je na krilu čuvao jednu 14-godišnju curu iz moje škole. Ruka mu je bila u njenim gaćicama. Opirala se, no on joj je govorio da je sve u redu, da se samo opusti. Malo dalje od njega, u istoj prostoriji, Gary Glitter je silovao 13-godišnjakinju iz moje škole. Nitko od zaštitara nije ni okom trepnuo dok su se oni iživljavali na curama - kaže Karin. 

Kako je stajala na vratima, Karin je treći muškarac, koji je bio s Garyjem i Jimmyjem, uvukao u garderobu. Dirao ju je pred ostalima i izrugivao joj se da, za 14-godišnjakinju, nema dovoljno velike grudi.

Glitter bio i u zatvoru zbog pedofilije

- Pustite me na miru! Naravno da nisam silovao nikakve maloljetnice - rekao je vidno uzrujani Glitter novinarima. Gary je 1999. proveo 11 mjeseci u zatvoru jer su mu na računalu pronašli uznemirujuće fotografije pedofilskog sadržaja. 'Palilo' ga je, naime, da gleda fotografije zlostavljane djece. Ne tako davno, 2008. bio je u zatvoru u Vijetnamu jer je seksualno zlostavljao dvije curice od 11 godina.

- Što vam je. To što je pogledao koji filmić sumnjivog sadržaja ne znači da je ljigava zvijer - branio je Jimmy prijatelja Garyja.

Savile u sirotištu silovao devetogodišnjakinju

Savileovo silovanje maloljetnica trajalo je čak 40 godina, tvrde izvori bliski napasniku. Silovao je djevojčice koje su imale samo devet godina i nitko mu nije mogao ništa jer ga je televizijska kuća štitila zbog njegova zvjezdanog statusa. Bio je stalan posjetitelj sirotišta Haut de la Garenne u Jerseyu koje su posjećivali brojni pedofili jer je osoblje dozvoljavalo seks sa štićenicama za dobru cijenu. 

- Imala sam 11 godina kad mi se Jimmy Savile uvukao u krevet i silovao me. Bila je noć. Plakala sam, no nitko nije mario. Nakon toga otišao je u krevet moje devetogodišnje sestre i silovao i nju - ispričala je Savileova žrtva za ITV-jev dokumentarac te dodala da je nitko nije htio ni saslušati kad je htjela reći što je Jimmy napravio njoj i njenoj sestri jer je previše plaćao da bi ga se blatilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni