Obavijesti

Show

Komentari 228

Dalić je vilu na Pagu nazvao po bivšem klubu, Novaljci su ga nahvalili: 'Drag i veseo čovjek'

Dalić je vilu na Pagu nazvao po bivšem klubu, Novaljci su ga nahvalili: 'Drag i veseo čovjek'
11

Nikad s njim problema nismo imali. Prošeta se po gradu, sa svakim popriča, nije bahat samo zato što je poznat. Ostao je pribran unatoč slavi. Neka da dragi Bog da naše vodi do pobjede, kaže nam sugovornica

VIDEO

Nikad s njim problema nije bilo. Uvijek pristojan gospodin, priđe i pozdravi i nastavi o svom poslu, ispričala nam je Novaljka, koja često u svom gradu susretne Zlatka Dalića (54), izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Zlatko Dalić u Novalji 00:35

Kupio je teren u Novalji na otoku Pagu 2016., sagradio modernu dvokatnicu s bazenom, prvi red do mora, i od tada često dolazi na otok te se odmara. Tijekom gradnje nije imao nikakvih posebnih prohtjeva. Samo je htio da mu dvorište sadrži detalje po kojima je otok Pag poznat, poput lavande. Sve je sam dogovarao s arhitekticom Vesnom Šonje Allenom, nije htio imati posrednika ni u čemu što je imalo veze s kućom.

Novaljcima je drago što je dio njihove zajednice jer je obitelj pristojna i veliki su vjernici. To su dokazali i nakon SP-a u Rusiji 2018., kad su Daliću i Dejanu Lovrenu, koji u Novalji ima luksuzni hotel, uručili povelju počasnih građana Grada Novalje.

Bili su presretni i ponosni te su im zahvalili što su ih tako lijepo prihvatili u svom gradu. Prije nego što je preuzeo naše “vatrene”, Dalić je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vodio klub Al Ain, a i onda su ga mnogi simpatizirali.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland

- Kako je to skroman i drag čovjek. Duša jedna! Nevjerojatno - komentirali su pratitelji na društvenim mrežama nakon što je Zlatko pozdravio arapske pratitelje riječju: “Ainawi”. Njome se označava stanovnik grada Al Aina, a izbornik ih je osvojio kad je rekao da će, bez obzira na to što je odlazio, uvijek ostati dio njih.

Svi ciljevi koje je Dalić ostvario! Ostala mu je jedna velika želja
Svi ciljevi koje je Dalić ostvario! Ostala mu je jedna velika želja

Čak je i vilu u Novalji nazvao Ainawi. Takav dojam ostavio je i na Novaljce, koji se nadaju da će i na EP-u ostvariti odličan plasman.

- Nikad s njim problema nismo imali. Fin dečko, kažem dečko jer je on za mene mladić, kad je 30 godina mlađi. Prošeta se po gradu, sa svakim popriča, nije grub i bahat samo zato što je poznat. Normalan čovjek, ostao je pribran unatoč slavi. Neka mu dragi Bog da sve najbolje i da naše vodi do pobjede - srčano je pričala naša sugovornica o Daliću.

Riječi hvale imaju i za članove njegove obitelji, suprugu Davorku te sinove Tonija i Bruna, koji također dođu u novaljsku vilu. Djeca su mu najvažnija na svijetu, isticao je izbornik u više navrata, ali žena... Ona ima posebno mjesto u obitelji jer je, rekao je, izdržala s tri muškarca u kući, očuvala zajedništvo i izvela djecu na pravi put.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin