Show

Komentari 5

Dalmatinka je prvi finalist prve sezone showa 'Masked Singer'

Dalmatinka je prvi finalist prve sezone showa 'Masked Singer'

Ti si fenomenalna pjevačica, rekao je Dalmatinki Enis. Ida je rekla da bi to mogla biti i Nina Badrić, a Antonija se nadodala na Idu te rekla da je Nina pjevala s Emilijom pjesmu 'Ja sam vlak'. Enis i Borko su se složili sa Idom

Prvi nastup polufinalne epizode 'Masked Singer' otvorile su četiri maske koje su preostale - Meduza, Torpedo, Ajkula Drakula i Dalmatinka. Otpjevale su hit grupe ABBA 'Mamma Mia', a na kraju im se pridružila voditeljica Antonija Blaće (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi je nastupio Torpedo s pjesmom Zdravka Čolića (70) 'Pjevam danju pjevam noću'.

- Malo sam povezao, ove slušalice na maski, mogao bi biti sportski komentator, moj prijatelj Drago Ćosić - rekao je Enis.

Ida je zaključila da je to David Skoko jer kuha, vozi motor i roker je. Antonija je pak rekla da je ispod maske Torpeda redatelj Dalibor Matanić, a Borko ga je proglasio Nenom Belanom.

Meduza je nastupila druga s pjesmom Alicie Keyes 'Fallin' te oduševila detektive.

 - Bolja si od Alicie, pa gdje ti je kraj?! - upitala je Meduzu Ida. Enis je rekao da je Meduza Vanda Vinter iako nije bio sto posto siguran.

- To bi mogla biti Nika Turković - rekla je Ida.

 - To je moja draga prijateljica koja pjeva portugalske pjesme, Jelena Radan - siguran je bio Borko. Antonija je pomislila da je ispod maske Lu Jakelić.

Ajkula Drakula 'zapalio' je studio svojom izvedbom pjesme Borisa Novkovića i Dine Dvornika s navijačkom pjesmom 'Malo nas je al' nas ima'. 

- Ja sam gotovo uvjerena da se radi o nekom bivšem sportašu, jer tko može biti toliko visok osim sportaša. Ja mislim da je to Dino Rađa'' razložila je Mandić. Borko je bio zbunjen.

 - Ja ne znam uopće tko bi to mogao biti - Ida je zaključila da je to također sportaš, Željko Mavrović. I Enis je rekao da je sportaš i to košarkaški trener Jasmin Repeša.

Posljednja je nastupila Dalmatinka s Madonninom pjesmom 'Like A Prayer', a detektivi su zaključili da ih ponovo nije razočarala.

Antoniju je asocirao jedan od tragova na pjevačicu Emiliju Kokić, a Ida je dala prijedlog da je Dalmatinka Ana Gruica.

 - To je netko tko se dobro kreće u štiklama i nisu joj strane pozornice - rekla je Ida, a Enis je kao iz puške rekao da je to Lidija Bačić. Borko je rekao da je Lidija Bačić njegova rodica i da on genetski osjeća njezine pokrete, pa se tako složio s Enisovim mišljenjem.

Nakon što su svi otpjevali svoje pjesme, Antonija je otkrila da je Torpedo imao najviše poraza kroz emisiju. Na publici je bilo da odluči s kim će od preostale tri maske Torpedo ići u dvoboj. Odlučili su se za Dalmatinku.

Torpedo je prvi nastupio s pjesmom pjevačice 90-ih Kassandre, 'I Gotta a feeling'.

- Hvala što si nas vratio u djetinjstvo - rekao je Torpedu Borko. Enis je odustao od Drage Ćosića pa je rekao da je to Sandi Cenov.

Dalmatinka je druga nastupila, a publiku je digla na noge izvedbom grupe Queen 'I Want To Break Free'.

- Super si otpjevala Freddyja - pohvalila ju je Ida.

-Ti si fenomenalna pjevačica - rekao je Dalmatinki Enis. Ida je rekla da bi to mogla biti i Nina Badrić, a Antonija se nadodala na Idu te rekla da je Nina pjevala s Emilijom pjesmu 'Ja sam vlak'. Enis i Borko su se složili sa Idom da je ispod maske Nina Badrić.

Publika je odlučila da je prva maska koja ide u finale prve sezone 'Masked Singera' Dalmatinka! 

Najčitaniji članci