Obavijesti

Show

Komentari 24

Damira: 'Intrigantna je politika, sretna sam što nisam u njoj...'

Damira: 'Intrigantna je politika, sretna sam što nisam u njoj...'
14

Nema političara kojeg Damira nije intervjuirala, a kad pobjegne od realnosti, vrijeme voli provesti uz knjigu ili film. Šest godina je u braku s Igorom Bobićem s kojim ima premalo vremena za zajednička druženja

VIDEO

Novinarka informativne emisije RTL-a Damira Gregoret (33), koja je za ovogodišnje predsjedničke izbore predstavljala rezultate izlaznih anketa i DIP-a, ističe nam kako je njezin posao intenzivan i da kroz njega, objašnjava, sazrijeva nešto brže. U poslu, otkriva, ne može isključiti emocije.

- Ali one su po strani, u fokusu - zdrava logika - kaže nam Damira i dodaje:

Uloga majke me osnažila i dala mi potpuno novu perspektivu...
Uloga majke me osnažila i dala mi potpuno novu perspektivu...

- Koliko god je intrigantno iz prvog reda promatrati te, više ili manje, ali uglavnom mutne političke vode, shvatiš koliko si sretan jer nisi dio njih. Intenzivno razdoblje za nju bila je kampanja za predsjedničke izbore, u kojima se svaka, kako je izjavila, pa i novinarova, riječ dodatno 'važe'.

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža

- Ne bude sve svaki put idealno ni onako kako si zamislio i to te ljudski i profesionalno opterećuje. No san mi je miran jer sve mjerim istim metrom, a to je u novinarstvu najvažnije - rekla je. Politiku definira kao umijeće mogućeg, a za ovogodišnju kampanju komentira da je mnogo toga razotkrila ali sada, kada su ti izbori završili, ističe, još je više pitanja otvoreno.

Damira prati svaki korak naših i stranih političara, a zbog opisa posla znala je imati neugodne situacije s vodećim ljudima na vlasti.

- Neprimjerenih reakcija sigurno ima u svakom poslu i to se uglavnom svede na vlastito postavljanje. Svatko od nas postavlja granice izvan kojih ne dopuštaš da itko ide, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu. Sigurna sam da su moje svima jasne - uvjerena je Damira. Kad pobjegne od realnosti, novinarka vrijeme voli provesti uz dobru knjigu, film ili izlet, a nekad i bez svega toga samo odluta u mislima.

- Kakva sam privatno, bolje će ocijeniti drugi, nisam neozbiljna, ali sigurno sam opuštenija i vedrija nego što to mogu biti dok pričam o politici - izjavila je. S motivacijom, kad je loše volje, objašnjava, nema problema jer radi posao koji je intenzivan, ali ga zaista voli. Osim poslovnih uspjeha Damiri ide i u ljubavi.

Prije šest godina udala se za bivšeg urednika i voditelja informativne emisije 'RTL Danas' Igora Bobića (43) koji danas radi na N1 televiziji. Damira i Igor zaljubili su se prije 2012. kada je novinarka iz rodnog Splita prešla u redakciju RTL-a, gdje joj je Igor bio šef. Rad na istome mjestu za Damiru je bila i prednost, ali i nedostatak.

- Ali već gotovo godinu i pol, otkad ne radimo zajedno, ne vidim baš nikakvu promjenu ni razliku - kaže. U kolovozu 2014. par je dobio kćer Bianku, koja im je, kako je izjavila Damira, potpuno promijenila život.

- Uz nju i s njom sve ima smisla. Iako i dalje ne mogu vjerovati da će na ljeto napuniti šest godina, prebrzo mi idu te njezine godine - istaknula je novinarka, koja sa suprugom uspije uhvatiti tek malo vremena za zajedničko druženje.

- Nisam tražila osvajača nego partnera i mi tako funkcioniramo. Vremena nikad nema za sve što bismo htjeli, ali se trudimo ukrasti tu i tamo večer za sebe. Kazalištu dajem prednost pred kinom - rekla je novinarka. Jedan od ciljeva u novoj godini joj je početi trenirati i brinuti se za tijelo, kako nam objašnjava, zbog zdravlja.

- Fizički izgled u ovom je poslu samo jedan od faktora - zaključuje Damira.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNOG VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti