Obavijesti

Show

Damiru Kedži preminula voljena baka, upravo s njom je slavio prošlogodišnju pobjedu na Dori

Damiru Kedži preminula voljena baka, upravo s njom je slavio prošlogodišnju pobjedu na Dori
7

S obzirom na to da se mjesecima spremao za nastup, Kedžo je dugo bio odvojen od članova obitelji. U tom razdoblju posebno su mu falili baka i djed kojima se uputio odmah nakon završetka natjecanja

VIDEO

Pjevač Damir Kedžo (33) nedavno je izgubio voljenog člana obitelji, baku Jele. Koliko mu je ona značila govori činjenica da je nakon pobjede na Dori, svoj uspjeh išao proslaviti upravo s njom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Damir Kedžo o konkurenciji 04:36

Naime, Damir Kedžo osvojio je Doru 2020. godine. 

- Dao sam menadžerici mobitel jer bih inače cijelu noć čitao poruke. Ipak, od uzbuđenja nisam spavao, jedva nekih tri sata. Tek nakon tuširanja mi je došlo do glave: 'Aha, pobijedili smo sinoć' - rekao nam je nakon natjecanja. 

Mama i sestra čekale su ga ispred dvorane da mu prve čestitaju, a sa sobom su povele i njegovog psa Điđija. Pjevač je otkrio kako one nisu imale živaca gledati to uživo jer znaju kakav je tremaroš i da bi se pojele skupa s njim.

S obzirom na to da se mjesecima spremao za nastup, Kedžo se morao odvojiti od voljenih članova obitelji. Za to vrijeme posebno su mu falili baka i djed. Zbog toga je nakon nastupa izjavio da će upravo s njima proslaviti pobjedu.

– Posebni ljudi s kojima ću se zagrliti su tata, baka i djed. Jedva čekam otići u Omišalj. Baku i djeda nisam vidio tri mjeseca, stariji su i uvijek razmišljam kako su, treba li im nešto. Želim s njima slaviti u miru. Baka će mi napraviti pastu sa salsom i štrudl sa sirom, a ja nju odvesti u veliku nabavku hrane. Oboje obožavamo te naše skitnje po supermarketima. To je vrijeme koje provodimo skupa, samo nas dvoje. Nedostaje mi obitelj, mir – priča.

Nakon Dore, pandemija korona virusa ponovo je natjerala pjevača da se razdvoji od bake i djeda. Zbog njihove dobi morao je posebno paziti pa je jedno vrijeme s bakom pričao samo preko ograde, kako ih slučajno ne bi, na bilo koji način, ugrozio.

Podsjetimo, Kedžo je u ponedjeljak na svom Instagram profilu objavio kako mu je prije tri dana preminula baka. Njegova obitelj i on već danima tuguju za voljenim članom.

- Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele, zad školi. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju svo vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice. Legje bi bilo, more sinje osekat, Nego meni na te, misel bilo bi fermat - napisao je u objavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu