Obavijesti

Show

Komentari 30

Daniel Radcliffe će utjeloviti pjevača Freddieja Mercuryja?

Daniel Radcliffe će utjeloviti pjevača Freddieja Mercuryja?
6

IMA ŽIVOTA NAKON ČAROBNJAKA Danielom Radcliffeom filmaši su toliko oduševljeni da su mu ponudili da utjelovi pjevača Queena Freddieja Mercuryja

VIDEO

Nakon što je posljednje dvije godine samo prigovarao kako ga svi vide kao malog čarobnjaka, britanski glumac dobit će priliku pokazati se u sasvim drugom svjetlu. Odluka da Daniel Radcliffe (24) glumi pokojnog pjevača Freddieja Mercuryja pala je nakon što je Sacha Baron Cohen (41) odbio ulogu zbog neslaganja s ostalim članovima legendarnog britanskog benda Queen.

- Daniel će odlično utjeloviti Freddieja. Slične su visine i zna pjevati. Sasha je bio previsok sa 190 cm - objasnili su filmaši. 

Radcliffe ih je posebno oduševio u filmu “Ubij svoje najdraže”, u kojem je glumio gay pjesnika. Iako glumac još nije službeno potvrdio da će glumiti glazbenika koji je preminuo od side 1991. godine, njegovi prijatelji tvrde da je oduševljen novim projektom. Glumac koji se proslavio ulogom čarobnjaka Harryja Pottera u istoimenom serijalu već dulje vrijeme pokušava pobjeći od uloge koja mu je donijela novac i slavu.

- Puno sam radio na svom glumačkom usavršavanju kako ne bih bio prepoznatljiv samo po ulozi Harryja. Sad sam već prestar da glumim dječaka s ogrtačem - rekao je nedavno glumac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Daniel je više puta odlučio pokazati da više nije dječarac nego pravi muškarac. Tako se i fotografirao gol na konju, pušio je marihuanu na razuzdanim tulumima te zapjevao na Oscarima. Datum snimanja filma, u kojem će se naći nikad objavljeni materijali iz života pjevača, nije poznat.

Borat je u zadnji tren odbio ulogu

Sacha Baron Cohen (41), poznatiji kao Borat, posvađao se s članovima Queena i na kraju odustao od snimanja filma. Cohen je Freddieja Mercuryja htio prikazati kao promiskuitetnog frajera, a oni žele napraviti obiteljski film.

Neće glumiti Mercuryja: 'Borat' je odustao od filma o Queenu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...