Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Danijela: Da se nisam prijavila u show, završila bih na inzulinu

Treninzi su, naravno, teški, ali ako znate zašto ste tamo, onda ništa nije teško. I odvojenost od obitelji sam lakše podnosila jer sam imala cilj, rekla je

Foto: RTL televizija
5 komentara

Ni na trenutak nisam požalila što sam se prijavila u Život na vagi. Štoviše, mislim da mi je to bila jedna od najboljih životnih odluka, kazala je Danijela Kocijan nakon što je napustila show u koji je ušla s 95 kilograma, a napustila ga s 11,2 kilograma manje.

POGLEDJATE VIDEO:

Danijela se već godinama bori s dijabetesom, a već nakon dva tjedna pravilne prehrane razina šećera joj je došla na normalnu, piše RTL:

- Sve i da nisam izgubila kilograme, uspjela sam riješiti probleme sa šećerom. Da se nisam prijavila u Život na vagi, vjerojatno bih završila na inzulinu -  sretna je Danijela. U kući joj, kaže, nije bilo ništa posebno teško jer je bila svjesna u što se upušta.

- Treninzi su, naravno, teški, ali ako znate zašto ste tamo, onda ništa nije teško. I odvojenost od obitelji sam lakše podnosila jer sam imala cilj. Možda su najteži dio eliminacije jer morate izbaciti nekoga tko vam je praktički postao poput obitelji -  kaže. Njezini bližnji jako su ponosni na uspjeh koji je postigla, a s pravilnom prehranom nastavlja i nakon ispadanja iz showa.

Foto: RTL televizija

Otkriva i da joj je velika motivacija bio trener Mario Mlinarić.

- Od starta je bio veliki motivator. Kad je na treninzima bilo teško, on nas je gurao naprijed. Doista sam oduševljena njime kao čovjekom, njegovim načinom života i vjerujem da bi svi trebali učiti od njega - kaže Danijela i otkriva da je njezin favorit Tomislav, kojeg od početka gleda kako predano radi i vježba. 

Naši partneri pišu
Message