Obavijesti

Show

Komentari 5

Danijela: Da se nisam prijavila u show, završila bih na inzulinu

Danijela: Da se nisam prijavila u show, završila bih na inzulinu
1

Treninzi su, naravno, teški, ali ako znate zašto ste tamo, onda ništa nije teško. I odvojenost od obitelji sam lakše podnosila jer sam imala cilj, rekla je

VIDEO

Ni na trenutak nisam požalila što sam se prijavila u Život na vagi. Štoviše, mislim da mi je to bila jedna od najboljih životnih odluka, kazala je Danijela Kocijan nakon što je napustila show u koji je ušla s 95 kilograma, a napustila ga s 11,2 kilograma manje.

POGLEDJATE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Danijela se već godinama bori s dijabetesom, a već nakon dva tjedna pravilne prehrane razina šećera joj je došla na normalnu, piše RTL:

- Sve i da nisam izgubila kilograme, uspjela sam riješiti probleme sa šećerom. Da se nisam prijavila u Život na vagi, vjerojatno bih završila na inzulinu -  sretna je Danijela. U kući joj, kaže, nije bilo ništa posebno teško jer je bila svjesna u što se upušta.

- Treninzi su, naravno, teški, ali ako znate zašto ste tamo, onda ništa nije teško. I odvojenost od obitelji sam lakše podnosila jer sam imala cilj. Možda su najteži dio eliminacije jer morate izbaciti nekoga tko vam je praktički postao poput obitelji -  kaže. Njezini bližnji jako su ponosni na uspjeh koji je postigla, a s pravilnom prehranom nastavlja i nakon ispadanja iz showa.

Otkriva i da joj je velika motivacija bio trener Mario Mlinarić.

- Od starta je bio veliki motivator. Kad je na treninzima bilo teško, on nas je gurao naprijed. Doista sam oduševljena njime kao čovjekom, njegovim načinom života i vjerujem da bi svi trebali učiti od njega - kaže Danijela i otkriva da je njezin favorit Tomislav, kojeg od početka gleda kako predano radi i vježba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...