Obavijesti

Show

Komentari 7

Danijela je bijesna na Pažanina: 'On Željkine kandidate kažnjava bodovima, ne ocjenjuje realno'

Danijela je bijesna na Pažanina: 'On Željkine kandidate kažnjava bodovima, ne ocjenjuje realno'
4

Danijela je na kraju dana komentirala nezadovoljstvo bodovanjem žirija, konkretno Pažaninom, jer smatra da Željkine kandidate kažnjava, a svojima daje nerealno visoke bodove

VIDEO

U današnjoj emisiji kandidati kuhaju 'prsa po prsa', odnosno, paralelne jedinice imaju isti zadatak, kandidati moraju napraviti prilog i glavno jelo te servirati na dva tanjura.

Marija i Dario dobili su zadatak pripreme ribe, a koliko je bio nezadovoljan time, Dario je izrekao rečenicom da mu se povraćalo od muke. Njihov zadatak bio je pripremiti filete orade s kremom od češnjaka i batata te brokulu s prženim bademima. U tom izazovu protivnici su im bili Mirela i Ljuba, koje nisu imale nikakvih prigovora na pripremu ribe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Špiček pazi se pandemije

Pokretanje videa...

00:53

Jazz i Joška obuzelo je veselje zbog pripreme brancina i nisu imali nikakvih pitanja za mentoricu Željku. Za razliku od njih, Mahir i Fatima imali su pitanja oko priprema jela pa im je mentor Pažanin objasnio kako najbolje pripremiti filete brancina s pestom od rukole i pistacije uz pire od cvjetače i korijander. 

Iako su zadatak radili zajedno, kod Fatime i Mahira napetost se mogla rezati nožem. Uglavnom nisu previše razgovarali, a Mahir je kasnije komentirao da Fatima ima opušten stav, dok on želi sebi dokazati da zna nešto dobro skuhati. 

Ivana i Aki te Danijela i Josip dobili su zadatak pripremiti punjene rolice od kelja s puretinom i kremastim krumpirom s lisičarkama. 
Ivana Banfić i Velimir dobili su isti zadatak kao Miroslava i Nešo, a to su bili janjeći kotleti u 'krusti' od pistacije i peršina te rižoto od parmezana i ružmarina. 

Kad je Željka došla provjeriti kako Miroslava i Nešo napreduju s jelom, Nešo je iskoristio priliku i kameru te preko malih ekrana zaprosio svoju dugogodišnju partnericu Elenu.

- Molim te, Elena, ljubavi najveća na svijetu, udaj se za mene - poručio je Nešo u kameru, a Miroslava mu je rekla da ostavi nešto i za finale. 

- Neće on do finala dogurati - dodala je kroz smijeh Željka. 

Šajeta i Edi za dlaku su izbjegli ispadanje, žiri ih je iznenadio odlukom da svi ostaju u showu
Šajeta i Edi za dlaku su izbjegli ispadanje, žiri ih je iznenadio odlukom da svi ostaju u showu

Prve su pred žiri došle Ljuba i Mirela, a Špiček im je uputio zamjerku da bademi nisu dovoljno tostirani. Pažanin je, pak, ukazao na nedovoljno pečenu ribu sa strane gdje je koža, dok je izvedbu Marije i Darija pohvalio. Željka je bila na tragu Ivanova razmišljanja. 

- Razlika je u nijansama i po meni su to dva jako dobro odrađena jela - zaključila je Željka. Žiri je Ljubi i Mireli dao 22 boda, dok su Marija i Dario dobili 19 bodova. 

Poprilično samouvjereno pred žiri su svoje jelo donijeli Fatima i Mahir, ali im je entuzijazam vrlo brzo pao kad je Željka pitala zašto nemaju više umaka na tanjuru. Jazz i Joško imali su problem s previše češnjaka, čega su i sami bili svjesni prije nego što su jelo dali žiriju. 

- Predominantni su začini, riba je pala u treći plan - poručio je Pažanin zaljubljenom paru. 

Mahir i Fatima dobili su 16 bodova, od čega im je Špiček dao samo četiri, što nisu dobro prihvatili. 

- Mislim da se Špičeku sviđam i da mi zato daje loše ocjene. To je njegov vid udvaranja - naposljetku je zaključila Fatima. Jazz i Joško dobili 13 bodova, a iako je riječ o jako niskim ocjenama, zaključili su da je to realno. 

Edi i Šajeta, kao par na popravnom, najlošiji u prošlom tjednu, kuhali su sami, a pripremali su piletinu u pivskom tijestu te salatu s krumpirom i tikvicama. Njihovo jelo žiriju nije bilo pretjerano dobro pa su dobili 12 bodova. 

Danijela i Josip su, po Špičekovom sudu, donijeli jelo u kojem kelj nije dio dovoljno blanširan, a i jako se osjetilo vino. Za tanjur Ivane i Akija nije imao nikakvih primjedbi. 

- Pošlo je po krivu to što smo se držali točno recepta - zaključila je Danijela, uvjerena da je recept loše napisan. 

Ivana i Aki dobili su 26 bodova, što ih je jako razveselilo, dok su sa 16 bodova Danijela i Josip bili razočarani. I Bee i Velimir te Miroslava i Nešo bili su zadnji kandidati koji su donijeli jelo pred žiri. Rižoto Ivane i Velimira žiri je ocijenio kao fantastičan, dok su janjeći kotleti bili bolji kod Miroslave i Neše iako su bili preslani, no Nešo je imao opravdanje: rižoto je ostavio manje slan kako bi bio savršen u kombinaciji s janjetinom. Miroslava i Nešo dobili su 20 bodova, a Ivana i Velimir 24 boda. 

Danijela je na kraju komentirala nezadovoljstvo bodovanjem žirija, konkretno Pažaninom, jer smatra da Željkine kandidate kažnjava, a svojima daje nerealno visoke bodove. Završetkom drugog dana ovog tjedna, Mario i Dario vodeći su u timu Željka, dok su Ivana i Aki najbolji u timu Pažanin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju