Obavijesti

Show

Komentari 28

Danijela nakon što se saznalo kako će Grašo i Hana nazvati kćer: 'Trenutak u vječnosti...'

Danijela nakon što se saznalo kako će Grašo i Hana nazvati kćer: 'Trenutak u vječnosti...'
3

Danijela i Grašo nikad nisu stali pred oltar, a nakon prekida veze duge 24 godine on je oženio Hanu. Snaga te institucije zapravo ne znači više, nema tu snagu koju je imala, rekla je Martinović ranije

Pjevačica Danijela Martinović (50) oglasila se na društvenim mrežama nakon što se ovog vikenda saznalo da će njezin bivši partner, pjevač Petar Grašo (46) i njegova supruga Hana Huljić (31) nazvati svoje dijete Alba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Trenutak u vječnosti... Neopisivo - napisala je pjevačica uz fotografiju na Instagramu.

Naime, objavila fotografiju na kojoj netko pozira u moru. Prizor je zaista idiličan, prikazuje svu ljepotu ovog godišnjeg doba.

Danijela Martinović pozirala bez trunke šminke na sebi: 'Ja bi volila da te cili svit vidi ovakvu'
Danijela Martinović pozirala bez trunke šminke na sebi: 'Ja bi volila da te cili svit vidi ovakvu'

Pjevačica je još 2014. ispričala da je s Grašom već razgovarala o imenima za djecu pa je tada otkrila koja joj se sviđaju.

-  Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i nape i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - govorila je Danijela prije sedam godina.

Danijela i Grašo nikad nisu stali pred oltar, a nakon prekida veze duge 24 godine, on je oženio Hanu. Pjevačica je tada otkrila i što misli o braku.

- Snaga te institucije zapravo ne znači više, nema tu snagu koju je imala. Nas veže ljubav i baš jedna ljubav koja nije opterećena ničim. Mi smo tu samo zato što se volimo, ali i to ću ti priznat', da bi se voljela vidjet u vjenčanici, ha, ha - priznala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO: VJENČANJE HANE I GRAŠE