Obavijesti

Show

Komentari 2

Danijela se hvali da zna kuhati, Josip tvrdi: Moja mama je bolja

Danijela se hvali da zna kuhati, Josip tvrdi: Moja mama je bolja
5

Josip kaže kako Danijela mora puno naučiti kako bi kuhala poput njegove mame.'Iskustvo je ipak presudno, ali uči se polako', kaže Josip koji dragu iznenadi tjesteninom, a ona njega piletinom s umakom od vrhnja

VIDEO

U ovotjednim nastavcima kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' sudjeluje i Danijela Dragović (19), koja je sa svojim dečkom Josipom Ajdukom (23) sudjelovala i u showu 'Superpar'.

Iako nisu osvojili titulu superpara, nakon izlaska iz showa Josip je svoju slavu odlučio iskoristiti planirajući postati influencer. U showu su se trudili svima dočarati koliko su dobar par, a sad će se Danijela potruditi kako bi pokazala da ljubav ipak ide i kroz želudac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

- Istina je da ljubav ide kroz želudac, ali naša je ljubav i bez kuhanja stvarno posebna - kaže Danijela za RTL. Nije joj bitna pobjeda, već joj je važno sudjelovati, zabaviti se i prije svega dobro se najesti. Josip je i sam razmišljao o sudjelovanju u emisiji, no naposljetku je ipak odlučio iznenaditi Danijelu, pa je prijavio nju.

- To je napravio zato što znam da mu se sviđa moja kuhinja -kaže crnka, a Josip ipak kaže kako Danijela još mora puno naučiti kako bi kuhala poput njegove mame Jagode.

Pobjednica 3,2,1 kuhaj: 'Daleko sam ja još od vrsne kuharice...'
Pobjednica 3,2,1 kuhaj: 'Daleko sam ja još od vrsne kuharice...'

- Koliko je Danijeli godina, toliko je ona u braku! Iskustvo je ipak presudno, ali uči se polako - kaže Josip koji svoju dragu često iznenadi tjesteninom ili nekim jednostavnijim jelima, a ona njega piletinom s umakom od vrhnja.

- Bit će nešto od nje - u šali zaključuje Josip koji će napraviti sve kako bi usrećio svoju djevojku Danijelu. Josip obožava brze automobile, kompjutorske igrice, bilijar, a bavio se i kickboxingom šest godina, a Danijeli je strast crtanje čemu bi se voljela više posvetiti. Josip za svoju djevojku kaže da je pametna, draga i tvrdoglava dok ona njega opisuje kao pažljivog, duhovitog, zaštitnički nastrojenog i iskrenog.

Ipak, najvažnije im je što uvijek nasmiju jedno drugo čak kad i nemaju najbolji dan. Ako se i posvađaju, bude to, otkrivaju, zbog neke gluposti poput daljinskog upravljača i računala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin