Obavijesti

Show

Komentari 1

Danijela se opušta nakon drame s hakerima: 'Neka se svaka stvar prelijeva duginim bojama'

Danijela se opušta nakon drame s hakerima: 'Neka se svaka stvar prelijeva duginim bojama'
4

Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira naslonjena na staklenu ogradu terase, a nebo iza nje krase dvije predivne duge

Pjevačica Danijela Martinović (51) podijelila je fotografiju na kojoj bosonoga i s osmijehom od uha do uha uživa ispod čak dvije duge. 

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU S DANIJELOM

Nakon nedavnih problema s hakerima, Danijela je podijelila fotografiju na kojoj pozira naslonjena na staklenu ogradu terase, a nebo iza nje krase dvije predivne duge. Pjevačica je obukla svijetloplavu majicu kratkih rukava i vrlo široke traperice u istoj nijansi. 

- Preda mnom...ah... neka se svaka stvar prelijeva duginim bojama - Andre Gide - napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj bosonoga uživa u pogledu na predivan krajolik.

Poznati na finalnoj večeri  Splitskog festivala

- Prekrasna; Najljepša i najkarizmatičnija plavuša u cijeloj bivšoj Jugoslaviji; Predivna; Slatkica - nizali su se komplimenti pratitelja u komentarima. 

Pjevačica Danijela Martinović

Podsjetimo, nedavno se nekolicina naših poznatih pjevača i glumaca našla na meti hakera, a među njima je bila i Martinović. Naime, netko je je na Instagramu napravio lažni profil predstavljajući se kao ona i koristio njene fotografije i osobne podatke. 

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

Osoba koja se lažno predstavljala kao Danijela kopirala je cijeli opis njenog originalnog profila te preuzela njenih 20-ak posljednjih objava. U opisu profila naveden je i poslovni e-mail pjevačice. 

Osim Danijele, na meti hakera našli su se i glazbenik Tonči Huljić i pjevačica Tereza Kesovija.

Danijela Martinović: Hakirali su me! Uzeli su mi fotke i osobne podatke. Ovo je lažni profil!
Danijela Martinović: Hakirali su me! Uzeli su mi fotke i osobne podatke. Ovo je lažni profil!

Hakeri su se okomili i na glumicu Kristinu Krepelu te su je tražili novac kako bi joj vratili profil, a sa sličnim napadima, suočila se i glumica Ornela Vištica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...