Obavijesti

Show

Komentari 5

Danijela Trbović: Smanjila sam grudi i spustila guzu

Danijela Trbović: Smanjila sam grudi i spustila guzu
5

Voditeljica smatra da ona bolje vodi 'Najslabiju kariku' jer je ona samo njezina te ju ne da nikome. Ubrzala je oporavak čim je vidjela kako Mirko vodi

VIDEO

“‘Najslabija Karika”’ se na HRT-u prikazuje od 26. travnja 2004. Prikazano je 960 emisija, a Daniela ih je vodila više preko 900.

24sata: Kako vam je bilo gledati “Najslabiju kariku” koju nakon šest godina vodi netko drugi? I tko ju, po vašemu mišljenju, bolje vodi, - Mirko Fodor ili vi?
Ja, naravno. ‘Karika’ je moja i samo moja. Ne dam je nikome. Kad sam vidjela kako je Mirko vodi, ubrzala sam oporavak. Samo su ga hvalili pa sam brže bolje odlučila prekinuti niz. Šalim se, ali ponekad, kad bih stigla, pogledala bih emisiju koju vodi ona mila i lijepa crna žena, ali s obzirom na to da budući da nisam baš stalni gledatelj emisije, nisam trpjela duševne boli gledajući Fofu. Oboje su uspješni i naočiti, on nešto više jer radi s naočalama.
24sata: Nakon što su završili vaša operacija i oporavak zbog kojih ste dva mjeseca izostali s voditeljskog posla, želite li reći o čemu je bila riječ?
Želim, išla sam na smanjivanje grudi i povećanje i spuštanje stražnjice! Jasno vam je da se šalim, ali eto, sve sam to i dobila o istom trošku. Imala sam neke kronične ginekološke tegobe koje je trebalo brzo riješiti. Primijetila sam da me nakon operacije više ne koči ni vrat. Dali su si truda.
24sata: “Najslabija karika” se nakon svibnja više neće emitirati. Znate li u kojoj ćemo vas emisiji moći gledati na ljeto ili na jesen?
Nemam informacije iz prve ruke jer se još nije uvriježilo pravilo da uprava i urednici prvo mene obavještavaju o svojem naumu. S obzirom na neospornu kvalitetu i neupitnu ljepotu, nemam razloga za brigu, zar ne?
24sata: Imate li nekih neostvarenih želja po pitanju posla, idealnu emisiju kakvu biste htjeli voditi?
Radila sam sve, od igle do lokomotive, u Zabavnom programu i, ono što je najvažnije ,sve ove godine, nikad nisam imala stanku, nikad nisam bila bez posla, odnosno projekta. Da mogu birati, ja bih nastavila raditi ‘Kariku’. Uostalom i Mirko Fodor se je uvjerio u sve što godinama ponavljam, ‘Karika’ ima ekipu iz snova. Radimo brzo, dobro i pritom se još i zabavljamo. Nije li sreća imati posao, i s veseljem odlaziti na njega i još dobivati novac.
24sata: Zašto ste kao već etablirana voditeljica upisali Fakultet političkih znanosti?
Nisam se mogla uklopiti u akciju ‘‘S fakulteta na posao’’ jer posao već imam, ali zato pokrećem inicijativuiram akciju ‘S fakulteta na groblje’. Inače, moram još samo diplomski, a nisam počela plaćati posmrtnu pripomoć.
24sata: Da vam vaš dečko Oliver Frljić, kazališni redatelj, ponudi ulogu u svojoj predstavi, biste li pristali?
Emocije mu nisu pomutile razum. Inače, moj sin Lovro (10) je predložio da Oliver režira film, film za odrasle u kojem ću ja biti glavna, karakterna glumica. Zbog ugleda vašeg lista prešutjet ću detalje, ali možemo razmišljati o koprodukciji.
24sata: Jednom prilikom ste se šalili da bi vaš idealan muškarac za vas bio Superman. Jeste li smanjili očekivanja pa pristali samo na mlađeg ili ste dobili 13 godina mlađeg Supermana?
Jedino očekivanja još ne smanjujem, na njih ne računaju krizni porez. Oliver Frljić (33) za mene je puno više od 2 u 1.

NATJECATELJ OSTAO BEZ NOVCA ZBOG POGREŠKE
U četvrtak je finalist “Karike” na pitanje čija je žena bila Ksantipa, rekao Sokrat, što je točan odgovor. Mirko Fodor je rekao da se radi o Sofoklu. Na HTV-u su priznali pogrešku i rekli da će kontaktirati oštećenog te mu ponuditi neki oblik kompenzacije, na snimanju se, kažu HTV-ovci, nije žalio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin