Obavijesti

Show

Komentari 21

Danijelov cimer: 'Nasmijavao bi nas, a bio je i rame za plakanje’

Danijelov cimer: 'Nasmijavao bi nas, a bio je i rame za plakanje’
12

Kandidat showa ‘Život na vagi’ preminuo je u subotu od srčanog udara. Iz showa je ranije izašao zbog zdravstvenih problema. Njegov prijatelj Dominik Kračun prisjetio se nekih njihovih zajedničkih trenutaka iz emisije

VIDEO

Dok smo bili u showu, rekao je da je imao nekih problema sa srcem. Još sam u šoku, baš mi je žao, rekao nam je Dominik Kračun nakon vijesti o smrti kolege iz showa 'Život na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

U subotu navečer stigla je vijest kako je kandidat pete sezone showa, Danijel Mihaljčić, preminuo u 48. godini od posljedica srčanog udara.

- Tijekom snimanja bili smo cimeri, a s nama u sobi bio je i Matej. Nakon snimanja smo slobodno vrijeme provodili zajedno. Zbog tih nekih zdravstvenih problema on se tad puno odmarao - otkrio nam je tihim glasom Dominik.

U showu je bio uporan, odlučan smršavjeti, ali zbog zdravstvenog stanja i ozljede odlučio je izaći iz 'Života na vagi' i nastaviti nešto lakšim tempom prema svom cilju. A svoju odluku o izlasku, kao pravi džentlmen, donio je u trenutku kad je njegov crveni tim trebao odlučiti hoće li jedna od dviju kolegica iz showa otići kući. Tad je rekao da će on biti taj i spasio je djevojke od ispadanja.

Gledatelji su ga imali prilike vidjeti i u finalu showa u prosincu, kad je pokazao svoj napredak na putu ka cilju.

- Bilo je jako lijepo, ali moram skinuti još kilograma. Moj je cilj doći do 110, 115 kilograma. Ma, bitno mi je zdravlje da normalno funkcioniram - rekao je tad Danijel, kojemu je vaga pokazala 33,2 kilograma manje.

Dominik žali što su se u zadnje vrijeme rjeđe viđali.

- Razlog je korona, pazili smo puno, vjerovali da će sve proći pa da će onda biti prilike za druženje, kad sve bude sigurnije. Nismo se mogli vidjeti, ali smo se čuli, bili smo u kontaktu. Ma, bez riječi sam. Bio je ljudina, pošten, zabavan. On nas je nasmijavao, ali nam je bio i rame za plakanje. Poznajem puno ljudi, ali nitko nije poput Danijela. Bio je i iznimno inteligentan. Baš dobar čovjek je bio, velikog srca, a na kraju mu je srce presudilo - kaže nam Dominik.

Vijest o smrti pogodila je i ostale natjecatelje showa koji su na društvenim mrežama podijelili fotografije s njim i lijepe riječi.

- Bio si kralj - napisala je Zdravka Kapetanović, koja je bila najbolja od nefinalista u showu, a pobjednik pete sezone, Matej Petrović, napisao je 'Počivaj u miru'.

Danijel je bio elektrotehničar po zanimanju te ponosni otac sina Marla i kćeri Mei. U braku je bio 24 godine, a zadnje mjesece života uživao je sa svojom zaručnicom Matildom.

Preminuo Danijel Mihaljčić iz 'Života na vagi' u 48. godini
Preminuo Danijel Mihaljčić iz 'Života na vagi' u 48. godini

Debljati se počeo zbog pomanjkanja posla, što je uzrokovalo neslaganje u obitelji te kasnije i rastavu braka. Sve je to na Danijela djelovalo tako da je stres počeo liječiti hranom koja ga je smirivala.

Kao i većina onih koji su dosad sudjelovali u ovom showu, za cilj su imali smršavjeti i napokon početi živjeti jer su ih najčešće neželjeni kilogrami sputavali u raznim aktivnostima. Danijel je tako htio ponovno letjeti avionom i putovati svijetom.

Kandidati se opraštaju: 'Bili smo cimeri. Zbogom, kralju naš'
Kandidati se opraštaju: 'Bili smo cimeri. Zbogom, kralju naš'

- Moje neostvarene želje su putovanja po svijetu, svoje projekte prezentirati u Americi... Naravno, da se vratim u top-formu i da se mogu voziti u tim avionima. A jedna od neostvarenih želja mi je vratiti se na Likovnu akademiju - otkrio je u showu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama