Obavijesti

Show

Komentari 7

Danko Družijanić odlazi s HTV-a, vraća se Pervan

Danko Družijanić odlazi s HTV-a, vraća se Pervan
6

S HTV-a Danko odlazi u građevinsku tvrtku Ingru gdje će obnašati funkciju Direktora Sektora marketinga i korporativnih komunikacija

VIDEO

Na HTV-u više nećemo gledati ni Danka Družijanića, kojeg je Hloverka iz središnjeg prebacila u podnevni “Dnevnik”. U HRT-u se o njegovu odlasku šuška već neko vrijeme.
Družijanić je među nekolicinom HRT-ovih zaposlenika s posebnim ugovorom o radu. Potpisnici dobivaju velike plaće, a HRT jamstvo da neće prijeći u konkurentske medije još godinu dana nakon isteka ugovora. Družijanićev ugovor istječe 15. listopada, a vodstvo HRT-a mu ga navodno nije imalo namjeru produljiti.
- Ne znam ništa o tome. Želio sam promijeniti posao i pružila mi se iznimna prilika - kaže Družijanić. Dobio je posao direktora marketinga i korporativnih komunikacija u Ingri, gdje počinje raditi već 15. rujna. Hloverka je i njemu poručila da su mu HRT-ova vrata uvijek otvorena. Na HTV bi se mogao vratiti Željko Pervan, koji s vodstvom kuće pregovara o novoj emisiji.
- Tumačio bih tiskovine i aktualne događaje - kaže Pervan. Emisija bi trebala krenuti već za tri tjedna.

STANKOVIĆA ZOVU U SRBIJU
Aleksandar Stanković treba produljiti posebni ugovor s HRT-om krajem mjeseca. Ako se to ne dogodi, mogao bi prihvatiti ponudu srpske tvrtke Emotion, koja želi producirati njegovu emisiju i prodati je u Hrvatskoj, Srbiji i BiH.

"DOBRO JUTRO" BEZ MAJE
Nakon 16 godina naslovnu pjesmu u “Dobro jutro, Hrvatska” više ne pjeva Maja Blagdan, nego Jacques Houdek, sestre Husar i Aki Rahimovski. Ta emisija dobila je i novu scenografiju, kao i “Dan za danom” te “Hrvatska uživo”.

BAGO U "MEKOM SRANJU"
Kad mi kažemo Mislav, vi kažete Bago, riječi su kojima počinje pjesma “Meko sranje” grupe Dječaci. Zagrebački bend kaže da je time Bagu učinio dijelom pop kulture i otpravio u vječnost, a on im je poželio puno sreće i uspjeha.

STIŽE NOVA "SHPITZA"
“Rizi-bizi” radno je ime nove emisije koja bi trebala zamijeniti ugašenu “Shpitzu”. Ići će nedjeljom navečer na HTV-u. Neće imati voditelja, a među novinarima koji će sami prezentirati svoje priloge je i Nevena Rendeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'
DONIRAO SVE BOLNICAMA

Zvijezde za 24sata o nagradi za Lasagnu: '50.000€ je bijedno i malo! Što danas možete s time?'

Grupa Riva je dobila ručne i zidne satove, Tonči Huljić za 24sata kaže da nije iznenađen Markovom donacijom, a Mrle iz Leta 3 smatra da najviše naje*u sportaši
Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'
REAGIRALA NA NEGATIVAN KOMENTAR

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'

Nakon što je Severina pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj, našla se na meti negativnih komentara