Show

Komentari 6

Darko Lazić šokirao priznanjem: Spavao sam sa više od 350 žena

Darko Lazić šokirao priznanjem: Spavao sam sa više od 350 žena

Srpski pjevač nedavno je izjavio da je spavao s više od 15 djevojaka odjednom, a sada kaže da je pronašao svoju srodnu dušu

Srpski pjevač Darko Lazić (31) šokirao je javnost svojim priznanjem da je spavao s 15 djevojaka odjednom te da je plaćao i prostitutke, kako piše Kurir.

Pjevač govori kako je u dvadesetim htio svašta probati te da je nakon svakog nastupa u inozemstvu htio ispuniti svoje seksualne fantazije. 

- Čovjek koji nije platio seks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Prijatelj i ja bili smo sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio poslije svojih nastupa, više se i ne sjećam - rekao je Lazić za Kurir.rs

Pjevač kaže da se ni ne sjeća koliko je novaca potrošio, a sada kaže da je pronašao svoju srodnu dušu.

- Sigurno su u pitanju hiljade eura, ali se ne sjećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim - rekao je Darko Lazić. 

Beograd: Darko Lazić zaprosio djevojku  za vrijeme dočeka  Nove godine

POGLEDAJTE VIDEO: LJUBAVNI ŽIVOT POPUT FILMA 'AMERIČKA PITA'

Pjevač je otkrio da je često i snimao seksualne odnose s različitim djevojkama, ali snimke nikada nije slao nikome.

- Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tokom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u mobitelu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u seksu. Osim toga, imam poštovanja prema djevojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima  - otkrio je.

Na ljeto planira svadbu jer kaže da je njegova prošlost daleko iza njega.

 - Oženio sam se. Katarina i ja uživamo u ljubavi, vjenčali smo se u općini i uzela je moje prezime. Na ljeto ćemo napraviti svadbu - kaže Darko.

POGLEDAJTE VIDEO: MLADEN I LUKA IZ TBF-A SU ODGOVORILI NA VAŠA PITANJA

Najčitaniji članci