Obavijesti

Show

Komentari 13

Darko, Saša, Rayna i Ruža ipak nisu pronašli ljubav na selu...

Darko, Saša, Rayna i Ruža  ipak nisu pronašli ljubav na selu...
17

U Otoku je došlo vrijeme da se sve karte polože na stol. Davorka i Vinko odlučili su porazgovarati o tome što Davorka misli o Vinku i njegovu načinu života

VIDEO

U Baranji je Danijel odlučio razonoditi svoje cure pa ih je odveo na bazen ne bi li se malo odmakli od sela. Uz prskanje, Danijel je iskoristio priliku i zajedno s Nikolinom skočio  u bazen, što je djevojke dodatno razveselilo te im maknulo misli, kako su rekle, od kukurikanja pijetla rano ujutro i mirisa svinjca. Danijel je iskoristio priliku i ispipao cure ispod vode, a tada je proradila i ljubomora. 

- Meni paše da je tako, neka se malo bore oko mene . smijao se Danijel.


 
U Otoku je došlo vrijeme da se sve karte polože na stol. Davorka i Vinko odlučili su porazgovarati o tome što Davorka misli o Vinku i njegovu načinu života.

- Prvo ću dobro razmisliti hoće li što više biti između nas. Prvo, kad sam te vidjela, nisi bio ni simo ni tamo, no  kad sam došla, promijenio si imidž, ali i ponašanje. Nisam ni znala da si toliko zgodan - kazala mu je Davorka te ga pitala što misli o njoj. 

- Misli su samo pozitivne! Okice plave, kad me pogledaju srce odmah počne drugačije... - kazao joj je Vinko te dodao da ne bira mozak nego srce.

U Kadumima je, kao i uvijek, bilo veselo, a Marija se spremila na izlet sa Zoranom, koji ju je odveo na divlji otok. 

- Vodim je tamo jer to ide uz njezinu divlju dušu -  rekao je Zoran.

- Ponosan sam na to što se Marija na otoku napokon malo opustila, raznježila se i pokazala mekšu stranu svoje unutrašnjosti, i to mi se dopalo više nego one njezine šale - otkrio je Zoran.

Trenutak je došao i za malo intimnije druženje Marine i Zorana pa su nakon saune legli na ležaljke u Stubakima i popričali. 

- Što ja trebam još napraviti da me privoliš? -  pitao ju je Zoran. 

- Ti se moraš samo truditi - kazala mu je Marina.

U Popovcu, u Baranji, došlo je vrijeme za malo okrijepe. Zvonko je djevojke odveo kod svog najboljeg prijatelja, rakijara Milana, koji je damama objasnio kao se rade ljekovite rakije. 

- Ja nikad nisam probala rakiju, a evo sad sam se propila -  smijala se Nikolina degustirajući.

Vinko je saznao da je Davorki rođendan pa ju je iznenadio malim torticama, što je nju oduševilo! A onda je uslijedilo i loše iznenađenje jer je Vinko jednu damu morao pustiti kući. 

- Rayna, ne želim da ti tako mlada po planini hodaš za mnom - kazao joj je Vinko te ih je ona napustila.

Andre je u Baćinama morao donijeti bitnu odluku, a kao moralna podrška došla mu je i Marijana.

- 'Ružo, ti odlaziš iz Baćina. Nemam ništa protiv tebe, ostat ćemo veliki prijatelji, ali za sada je tako i morao sam nešto odlučiti - rekao je Andre, na što je ona rekla da se ne ljuti. 

- Sonja je nekako više moj tip i to je najviše presudilo - otkrio je Andre.

Došao je trenutak i za Zokijevo romantično druženje sa Sanjom, a odveo ju je u restoran na škampe.  Iznenadio ju je i narukvicom, što je Sanju razveselilo. 

- Marija nije dobila nikakav poklon, ali Sanji sam ga kupio -  otkrio je Zoran u kameru.

I u Zagorju je došlo vrijeme odluke. Marina je odlučila da će izbaciti dva dečka, što je njih šokiralo jer su se nadali samo jednom izbacivanju. 

- Teška mi je ta odluka koju moram donijeti -  započela je Marina da bi na kraju rekla da će prvi napustiti njezino imanje Darko jer je zadnji došao, a drugi Saša.

Tko odlazi sa Zoranova imanja, koja će djevojka postati Vinkova odabranica, a koja Danijelova, ne propustite pogledati već sutra od 20 sati na RTL-u.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...