Obavijesti

Show

Komentari 0

Darko želi darovati novac, a njegovoj obitelji sviđa se Tina

Darko želi darovati novac, a njegovoj obitelji sviđa se Tina
5

LUDI TULUM Darko Petkovski želi dio nagrade od 95.665 eura dati u humanitarne svrhe. S bivšim je sustanarima iz BB-a nakon superfinala pio i tulumario do jutra

VIDEO

Nikad se u životu nisam ovako osjećao. Bilo je trenutaka kad sam htio izaći iz Kuće i želim zahvaliti najviše Ervinu što je uvijek bio uz mene, rekao je pobjednik sedme sezone Big Brothera.

- Sve što sad želim je zagrliti svoju obitelj i prijatelje. Najteže mi je bilo to što ih ne mogu vidjeti - kaže ovaj Makedonac za srpski Blic. Zahvalio se i sestrama Šegetin koje su ga cijelo vrijeme podržavale, kao i obitelji Vasić.

- Na trenutke sam se osjećao kao da sam član njihove obitelji, hvala im na tome - rekao je šarmantni Darko.

PR fotografija

Drugoplasirani Goran Todić (48) nakon izlaska iz Big Brother kuće nije se htio družiti s bivšim stanarima. Svi su otišli na tulum, a on je samo nestao.

Večer je vjerojatno proveo uz zaručnicu Lejlu, koja ga je dočekala na izlasku. Goran je inače u svim anketama prije superfinala bio najveći favorit za pobjedu, koja mu je izmakla za dlaku.

Nabildani Darko Petkovski (27) tulumario je cijelu noć i slavio osvajanje 95.665 eura ili oko 717.500 kuna.

Obitelji se sviđa Tina

Makedonac je prije najavio kako bi dio nagrade uložio u svoju školu košarke 'Ball For Life' u rodnom Kumanovu. Obožava putovati pa će si svakako priuštiti neka putovanja koja dosad nije mogao, a dio novca želi darovati u humanitarne svrhe.

- Ostvarit ću si neke snove, radit ću na osobnom razvoju - rekao je Darko. Najgori dio boravka u Big Brother kući mu je to što je “uzgojio trbuh” pa će se sad morati dodatno potruditi u teretani kako bi vratio pločice i ponovno bio u super formi.

Screenshot

Ovaj fitness trener i model oduvijek je bio nježna dušica. Osim što dane provodi baveći se sportom, voli crtati i pisati pjesme. Zanima ga i industrijski dizajn, a pjeva prateće vokale u bendu svojeg prijatelja. Svoju blagu narav pokazao je i u 'Big Brotheru' jer se u sto dana nije ni s kim posvađao, izuzev kratke prepirke s Tinom Šegetin (24). Već na početku showa rekao je da mu se ona sviđa i da bi htio da budu skupa. Nekoliko puta su se poljubili, a Darko se nada da će se nastaviti družiti i nakon showa. Njegova braća kažu kako se cijeloj obitelji sviđa Tina i da ne bi imali ništa protiv da budu par. Braća Nikola (20) i Vladimir (24) kažu kako je uvijek imao sreće sa ženama, posebno zbog svojeg izgleda koji podsjeća na glumca iz popularne serije 'Vikinzi'.

Dalje će se školovati

- Nisam znao da žene tako vole dirati bradu muškaraca - sa smiješkom je rekao Makedonac.

Darko je završio Kineziološki fakultet, ali planira nastaviti školovanje.

- Darko je pametan dečko, to je i pokazao u BB kući. Nikad se, recimo, ne bi seksao pred kamerama. Njegovim ponašanjem u BB kući smo prezadovoljni i ništa mu ne zamjeramo. Pokazao se kao najbolji stanar - rekao je njegov brat Nikola, a kaže kako je cijeloj obitelji falio i jedva su čekali da ga vide.

Svi su došli u Beograd dočekati ga na izlasku.     

Stefani je previše popila

Kad je saznao da je pobijedio, Darku su počele teći suze, a nije se mogao smiriti sve do kraja emisije uživo. Opustio se tek kad je sve završilo i kad je s bivšim stanarima počeo tulumariti.

Party za sve bio je u BB kući, a onda su krenuli u obilazak beogradskih noćnih klubova. Svi su se htjeli fotografirati s Darkom, a najviše je popila Splićanka Stefani Banić (20).

Screenshot

Vrijeđala je stanare

Ona je i tijekom prijenosa uživo najviše vikala te je navijala za izlazak Ervina iz BB kuće, s kojim se seksala već drugu noć. Kad je Ervin ispao, bila je najglasnija u publici.

- Zorice ti si ljudski izrod! Tina, sestra ti je provaljena, ona je sponzoruša - vrijeđala je pijana Stefani Banić bivše sustanare iza kulisa završne emisije regionalnog showa 'Big Brother'.

Tina Šegetin nije se htjela svađati s podivljalom i pijanom Stefani, dok se Zorica pokušala raspravljati s njom, ali ništa je nije moglo smiriti. U jednom trenutku voditelji emisije uživo, Antonija Blaće i Sky Vikluh, nisu mogli voditi program od pijane Splićanke. Bila je preglasna i neugodna. Na kraju ju je produkcija izbacila iz BB kuće kako bi se program mogao nastaviti. Dok je Stefani blatila bivše stanare koji su je u čudu gledali, pridružio joj se i Anton Kapitić zvani Kalabaster.

Goran Jakus/Pixsell

No on se okomio samo na jednog stanara i superfinalista - Gorana.

- Nisam vidio većeg lažova u životu od njega - vikao je Kalabaster.

I Kalabastera su izbacili

Zatim se Stefani počela svađati s njim jer je branila Gorana, s kojim je pred kraj svojeg boravka u showu imala nekoliko prisnih trenutaka. Navodno su se poljubili iza zastora. Kalabastera je onda produkcija pozvala sa strane uz riječi: “Dođi da ti nešto kažemo”. Više se nije vratio u sobu gdje su bivši stanari pratili završnu emisiju.

Navodno je skakala ljudima u krilo i valjala se po podu. Gosti kažu da je bila toliko naporna da se nitko nije htio družiti s njom, čak ni Đorđe, s kojim je ostala u Beogradu nakon izlaska. 

Svi vole turbofolk

Na partyju su bili sudionici prošle sezone BB-a koji su ove godine došli u goste na tjedan dana u BB kuću. Horvat Čagalj (37) odlično se zabavljao s Tinom te blizancima Mikom i Gibom Vasićem (23), s kojima je na sav glas pjevao turbofolk hitove.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge