Obavijesti

Show

Komentari 55

Darko želi ići kući, a Ankica se ne da: Neću prezati ni pred čim

Darko želi ići kući, a Ankica se ne da: Neću prezati ni pred čim
12

Sluge su se na 'Farmi' birale iz redova nadničara, a kandidati su se odlučili za Darka i Ankicu. Darko je zamolio farmere da ga nominiraju kako bi izašao iz showa

VIDEO

Zlatno doba Farme sa sobom je donijelo i novi izbor sluge i sluškinje. Sluge su se birale iz redova nadničara, a farmeri su se odlučili za Darka i povratnicu Ankicu. Dok je Ankica čvrsto vjerovala kako neće odmah biti izabrana za sluškinju, Darko je zamolio farmere da ga nominiraju kako bi kroz dvoboj izašao iz showa.

- Zahvaljujem im što su prihvatili moju odluku, ja sam im rekao da jednostavno želim napustiti farmu. Što se tiče sastanka, tu se vidi 50 lica različitih i znam da poslije mog odlaska bit će još gore i teže - komentirao je Darko kojemu se ideja o spajanju farmi nije svidjela te ne vidi više svoj daljnji boravak na najpoznatijem hrvatskom imanju.

Darka je, kaže, iznenadilo to što su ga Josipa i Ante na nominacijama pohvalili i nisu ga željeli nominirati, dok je, ističe, znao kako će Ankica biti prva odabrana sluškinja novonastale zlatne zajednice.

- Čim je ušla na farmu, već su svi imali na spisku da je vrate tamo odakle je i došla - komentirao je Darko.

- Ovakav rasplet sastanka nisam očekivala. Iznenađenje mi je i to što me Damir nominirao u ime svoje Lare, ne u svoje ime - kazala je Ankica koja vjeruje kako Darko zapravo ne želi ići doma, već je njegova predstava dio igre.

- Neću prezati ni pred čim. Ići ću glavom kroz zid i borit se do kraja - zaključila je Ankica.

Poslijepodne je farmere posjetio Mentor Joža s unucima kako bi pogledali predstavu koju su farmeri pripremili. Riječ je o keltskoj priči o djevojci i konjima, a Daniela, Tomislav, Kristijan, I Gordan bili su glumci u glavnim ulogama. Daniela i Barbara nacrtali su i izrezali sve likove, a Tomislav je Gordanu objašnjavao kako će dočarati zvukovne dijelove.

- Htio bih u budućnosti glumiti u nekoj seriji, kazalištu, u nekoj predstavi. To me baš zanima i želim postati glumac - priznao je Tomislav. U izvođenju predstave pomogao im je i Dušan koji je bio narator, a najveća zvijezda večeri bio je Gordan koji je bio zvuk.

- Dule je dobro navodio, ali Gordan je večeras briljirao, da nije njega, ne bi to bilo to - pohvalio ga je Goran, a i publici se jako svidjela predstava. 

- Nisam imao tremu, čak mi je to bilo smiješno, ali sam se suzdržao. Odradio sam to maksimalno koliko sam mogao - komentirao je Gordan, glavna glumačka zvijezda.

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'
STIŽE U 'LJUBAV JE NA SELU'

Farmer Toni za 24sata: 'Gubitak kćeri ne mogu preboljeti, a Dori i meni je presudila treća osoba'

Toni Patrčević gledateljima ispred malih ekrana poznat je iz showa 'Superpar'. Tamo je bio s bivšom djevojkom Dorom. Par je vezu prekinuo početkom godine nakon 11 godina veze

Aleksandra Prijović s obitelji otišla na zasluženi odmor: Pjevačica se pohvalila fotkom...
NAKON BROJNIH KONCERATA

Aleksandra Prijović s obitelji otišla na zasluženi odmor: Pjevačica se pohvalila fotkom...

Aleksandra Prijović otišla je na odmor sa svojom obitelji. Na društvenim mrežama pjevačica je podijelila zajedničku fotografiju
Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'
NATASHA POLY

Manekenka na meti kritika radi haljine: 'Užas! Pa sve ti se vidi'

Na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu francuskog dizajnera Muglera. Svoj izgled upotpunila je decentnim nakitom i crnim štiklama. Međutim, nije svima baš 'legla' njena kombinacija