Obavijesti

Show

Komentari 4

David osvojio senzacionalnih 40 bodova: Gostima je pripremio smicalicu, a oni bili oduševljeni

David osvojio senzacionalnih 40 bodova: Gostima je pripremio smicalicu, a oni bili oduševljeni
12

David je ljubitelj tradicionalne kuhinje i domaćih namirnica, a svoju večeru odlučio je spraviti od namirnica kao što su pastrva, bademi, mljeveno meso, naranče, tikvica, paprike i mozzarella

VIDEO

Medicinski tehničar David Kučinić ugostio je protukandidate četvrtog dana 'Večere za 5 na selu'. Davidu su u goste stigli njegova majka i voditeljica računovodstva Ljiljana Kučinić, fizioterapeut Zlatko Stošić, pravnica Dragana Cindrić i gerontodomaćica Spomenka Zajc. David je ljubitelj tradicionalne kuhinje i domaćih namirnica, a svoju večeru odlučio je spraviti od namirnica kao što su pastrva, bademi, mljeveno meso, naranče, tikvica, paprike i mozzarella. David je za svoju večeru dobio 40 bodova, a simpatije je osvojio zbog sjajne atmosfere i ukusnih jela.

POGLEDAJTE VIDEO:

David je pripravu večere započeo desertom kojeg je nazvao jednostavni kolač naziva 'Nikad lakše'.

- Naziv baš i ne obećava - nikad lakše - komentirala je Ljiljana, a Zlatko je dodao da će biti zanimljivo vidjeti što se iza naziva krije: 

- Naranča i bademi, pa da, nikad lakše, možda će oguliti naranču i okolo staviti bademe.

- Ovo je moj prvi kolač u životu koji ću napraviti - otkrio je David tijekom priprave deserta. Nakon što je desert stavio na hlađenje, David se prihvatio predjela koje je nazvao 'Dobrini valovi'. 'Zanimljivo', komentirala je Dragana, a Zlatko je dodao da mu se njegov prijatelj čini dosta tajanstvenim kad su nazivi jela u pitanju. 'Moglo bi biti nešto s mljevenim mesom', dodao je.

Kandidati su za Ljiljaninu večeru ipak imali zamjerke: Meso malo neslano, a umak mi je bio kiseo
Kandidati su za Ljiljaninu večeru ipak imali zamjerke: Meso malo neslano, a umak mi je bio kiseo

- Možda tikvice, paprika - zaključila je Dragana. David je uskoro otkrio o čemu se radi - za predjelo je isplanirao poslužiti slanu tortu.

- Ispekao sam palačinke koje ću filati - otkrio je David. Glavno jelo nazvao je David 'Potočni poklončić', a radilo se o pastrvi.

- Ovdje će biti ta riba - zaključila je Dragana, a složili su se i Spomenka, Ljiljana te Zlatko. Pastrvu je David stavio u škartoc, s povrćem. Uslijedila je njegova borba s filetiranjem, a unatoč skepsi protukandidata, uspio je. Nakon što je David završio s
pripravom večere, dekoraciju stola preuzela je njegova djevojka Karolina. 'Vjerujem da me neće zeznuti', poručio je David.

Dok su Karolina i David dekorirali stol za njegovu večeru, ekipa u kombiju polako se približila njegovom domu. 'Mama nam je zabrinuta', primijetila je Dragana Ljiljaninu zabrinutost.

- A ne znam ja kako će nam on to izvesti - odgovorila je Ljiljana. Tremu je umjesto sina imala majka! Spomenka je dodala da od Davida nema prevelikih očekivanja, a Dragana se našalila da bi ih mogao dočekati i prazan tanjur! No, nisu bile ni približno u pravu.
David ih je dočekao ispred svog doma.

- David je na dočeku bio dobro raspoložen, vidi se da je bio pod stresom, ali to je onaj pozitivan stres - zaključila je Dragana nakon dolaska.

- Na aperitivu je bio dosta raspoložen, možda je htio malo prikriti da je nervozan i da ga malo pere trema. Pokazao nam je time da je uspio sve savladati - ponosna je bila Ljiljana na sina.

- Popili smo jednu rakiju od kruške za aperitiv, bila je dosta jaka - komentirala je Dragana piće koje je David poslužio, a Spomenka se složila: 'Uf, odmah me u glavu šviknulo.'

Gledatelje oduševili kandidati u 'Večeri': Bravo. Odlični su svi!
Gledatelje oduševili kandidati u 'Večeri': Bravo. Odlični su svi!

Nakon žešćeg aperitiva, ekipa je sjela na predjelo - 'Dobrine valove'. Uz strah da kandidati neće biti svime zadovoljni, krenuo je hrabro s večerom, a Zlatko je odmah pružio podršku. 'Iznenadio si me, fino je', poručio je fizioterapeut prilikom predjela.

- Bilo me jako strah - nadovezao se David i rekao da se nije želio 'izblamirati' pred kandidatima. 'Okus je bio odličan', komentirala je Dragana.

- Misliš sam da su kore od tijesta, jako fino - dodao je Zlatko komentirajući predjelo.

- Lovorov list uz ove lazanje meni ide uz ovo jelo, meni taj okus paše - zaključila je Ljiljana i pohvalila začine svog sina. Ekipa je nakon toga krenula dalje na glavno jelo. 'Potočni poklončić' je stigao, a Dragana se bojala da im David ne bi podvalio mačka u vreći! Spomenku je izgled glavnog jela očarao, a sjajne atmosfere nije nedostajalo ni tijekom glavnog jela. Nakon što se malo opekla krumpirom, dokazala je još jednom svoju zabavnu stranu. 'Suze mi idu, ne mogu s vama ni jesti', kroz smijeh je ispričala Spomenka.

- Bilo je fino, super je začinio, pojela sam s guštom - poručila je nakon glavnog jela Dragana. Složili su se i ostali kandidati, a onda je stigao desert! Desert 'Nikad lakše' stigao je na stol, no ne prije smicalice. Gostima je, prije kolača, poslužio naranču i bademe.

- Kao što naziv govori - nikad lakše - kroz smijeh je gostima poručio David, a Spomenka i ostatak ekipe bili su u čudu.

- Malo sam se šokirala, ali sve je ok - komentirala je.

- Desert je bio toliko čudan da sam mislila da ću se ustati i otići kući - kroz smijeh je dodala Dragana. Morao je David otkriti o čemu se zapravo radilo pa je ubrzo stigao pravi desert. 'Izgledom i okusom je bio odličan', rekla je Ljiljana. 'Kolač je jako fin', Spomenka je poručila. David je na kraju ekipi poklonio domaću rakiju, a ubrzo su stigli i komplimenti za njegov trud. Na kraju je stiglo i iznenađenje - Premium band, koji je do kraja užario atmosferu.

- Jako sam zadovoljna, sve je bilo po ukusu, nemam što reći - zaključila je Spomenka večeru lijepim riječima.

- Mogu reći da mi je malo pao kamen sa srca. Atmosfera je bila odlična, mislim da bi ova večera mogla biti jako dobra - rekao je David na kraju svoje večere. Uslijedili su i odlični bodovi - Dragana je i Davidu dala desetku te poručila:

- Davide, svaka čast, rasturio si. 

Uslijedile su i ostale desetke - pa je David osvojio maksimalnih 40 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge