Obavijesti

Show

Komentari 1

Davor Dretar Drele: Sada pjevam poput slavuja ...

Davor Dretar Drele: Sada pjevam poput slavuja ...
5

Zorica Kondža je partneru Dreletu zabranila piti gemište, pušiti i puno pričati. Davor je ozbiljno kazao da se zbog toga osjeća kao da je kod kuće

VIDEO

Za prvu emisiju zabavnog showa “Zvijezde pjevaju” svi natjecatelji odabrali su glasovno zahtjevne pjesme. Radijski voditelj Davor Dretar Drele (45) ponosan je na svoj glas.
- Sad pjevam kao slavuj! Famozno! Ovaj glas se ne može usporediti s onim iz doba Dreletronica - rekao nam je Drele i dodao da je Dreletronic bio samo jednogodišnji projekt u kojem je nastalo 15-ak pjesama.
- Nikad nisam imao želju postati stvarni pjevač. Nisam ja muzičar, to je sve bila zajeb...... - otkrio je. Devedesetih je snimio album i nazvao ga “Se bum vas tužil”, a jedna od pjesama bila je “Čavel v glavi”, parodija na Thompsonovu pjesmu “Čavoglave”. Dok je Thompson pjevao “U Zagori na izvoru rijeke Čikole, stala braća da obrane naše domove”, Drele je uzvratio “U Zagorju na izvoru rijeke Krapine opali smo ispod stola od graševine”. Zoricu Kondžu, svoju mentoricu u “Zvijezde pjevaju”, smatra duhovitom, strogom te predanom.
- Zabranila mi je piti gemište, pušiti i puno pričati. Pjevati smijem samo na probama. Osjećam se kao da sam kod kuće - rekao je ozbiljnim glasom. Njegova konkurentica Katja Kušec (51), voditeljica “Dnevnika”, za nastup se pripremala pjevušeći u autu.
- Pjevam, i taman kad se zagrijem, čujem trubljenje nervoznih vozača iza mene. Upalilo mi se zeleno, a ja nisam primijetila - priča kroz smijeh. Priznala nam je i da je glavna zabavljačica u društvu te da niti jedna fešta ne može proći bez pjevanja. Na sam dan nastupa pripremila je laganu hranu, jetricu i palentu.
- Malo sam pojela, a na HTV sam ponijela bananu. Tako je radio i Goran Ivanišević prije svakog meča - zaključila je voditeljica.




ŽELI PJEVATI NA SVADBI MARIJE HUSAR
Uvijek mislim da nikad nisam dovoljno pripremljena. No ja sam takav tip osobe. Moram reći da mi sam proces rada znači puno više no sam nastup. Nakon same izvedbe se osjećam prazno, rekla nam je Kristina Krepela. HTV-ov voditelj Mihovil Horvat pjeva s Marijom Husar. Nada se da će se uvježbati da može pjevati na njezinoj svadbi. Već je pjevao na nekoliko vjenčanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina