Obavijesti

Show

Komentari 88

Dečki se kupali goli u bazenu, a Ema se njihala od opijenosti

Dečki se kupali goli u bazenu, a Ema se njihala od opijenosti
12

Alkohol je stanare BB kuće 'udario' tako da se ničeg nisu sramili.Plesali su, pjevali, a dečki su se u bazenu kupali posve goli. Marijana i Nemeš dugo su plesali skupa

VIDEO

Veliki Brat odlučio je počastiti stanare. Ekipi u glavnoj kući poslao je puno alkohola što su oni objeručke prihvatili. Sredili su se i počeli se zabavljati. Samo je Soraja pila vodu. Pjesme 'Jesen u meni tuguje' i 'Nikom nije lepše neg je nam' bile su glavni repertoar dok su se Milan, Dražen, Lester i Švabo goli brčkali u bazenu u BB kući. Milan se Lesteru objesio oko vrata pa ga je ovaj kao dijete vukao kroz vodu. U jednom se trenu Milan približio rubu bazena i pokazao stražnjicu. 

Cure su plesale i pjevale, Soraja i Slavica pokazale su svoje najbolje plesne pokrete i bujne grudi u dekoltiranim majicama. Marijana je dugo plesala s Nemešom. Grlili su se i pjevali jedno drugome pjesme koje je Big Brother puštao te se nježno gledali i stiskali. 

I Ema je plesala. Čini se da je upravo ona od svih stanara BB kuće najviše zavirila u čašicu jer se ljuljala dok je hodala i Nemešu rekla kako više ne može te mu dala do znanja da je previše popila. 

Na kraju večeri stanari su razgovarali o tome što će reći njihovi prijatelji i obitelj dok ih budu gledali, no zajedno su zaključili da nisu radili ništa strašno te da se nemaju čega stidjeti.

Stanari otpada također su se zabavljali, no njima Big Brother nije poslao alkohol. Duško je cijelo vrijeme na televizoru gledao Soraju kako pleše i pratio svaki njen pokret.

Jutro poslije

Nakon zabave u petak navečer, stanari su u subotu za doručkom komentirali kako su se lijepo proveli. Soraja, Mila i Slavica i dalje su pjevale. Stanari na otpadu sjedili su u zimskim jaknama i kapama jer im je očito bilo hladno. 

Nakon doručka stanari glavne kuće igrali su nogomet. Soraja je bila golman što je ostalima bilo jako zabavno. Natjecali su se tko će joj zabiti više golova. 'Otpadnici' su za to vrijeme vježbali pjesmu za Velikog Brata, a dobili su i novi zadatak: da plastične figurice odvajaju po bojama.

Svađa oko popisa 

Prvi popis stvari koje će kupiti stanari BB kuće brzo su sastavili. Oko popisa nije bilo nikakvih prepirki dok se pisao, no nakon što su spisak predali Velikom Bratu George se počeo buniti oko detalja. Na kraju svega Soraja je rekla da ni u školi nije pisala toliko koliko je pisala sada kad su sastavljali popis.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...