Show

Komentari 8

Demi Lovato pokazala celulit u bikiniju: 'To mi je najveći strah'

Demi Lovato pokazala celulit u bikiniju: 'To mi je najveći strah'

Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, kaže pjevačica

Pjevačica Demi Lovato (27) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine 'nesavršenosti', čime je odgovorila na kritike javnosti koje dobiva na račun svojeg izgleda.

Na taj se način ujedno suočila sa svojim najvećim strahom - celulitom, što je i sama priznala. 

- Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična radije nego da pokušavam ispunjavati nečije tuđe standarde - napisala je Demi u opis fotografije. Dodala je kako kako je ponosna što posjeduje tjelo koje je puno toga prošlo.

Pjevačica se u prošlosti borila s poremećajima u prehrani, depresijom te je sama sebi  nanosila ozljede, a završila je u bolnici zbog predoziranja. Danas se društvenim mrežama koristi kako bi educirala svoje obožavatelje i pratitelje o mentalnom zdravlju, a već se duže vrijeme zalaže za prava homoseksualaca.

Sama se odlučila prijaviti u psihijatrijsku ustanovu kako bi poradila na mentalnom zdravlju, a izvori bliski pjevačici odmah su porekli da je ponovno počela koristiti opijate kada se opet počelo šuškati o tome nakon što je prekinula s s dizajnerom Henryjem Levyjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci