Obavijesti

Show

Komentari 8

Demi Lovato pokazala celulit u bikiniju: 'To mi je najveći strah'

Demi Lovato pokazala celulit u bikiniju: 'To mi je najveći strah'
7

Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, kaže pjevačica

Pjevačica Demi Lovato (27) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine 'nesavršenosti', čime je odgovorila na kritike javnosti koje dobiva na račun svojeg izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Na taj se način ujedno suočila sa svojim najvećim strahom - celulitom, što je i sama priznala. 

- Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu biti autentična radije nego da pokušavam ispunjavati nečije tuđe standarde - napisala je Demi u opis fotografije. Dodala je kako kako je ponosna što posjeduje tjelo koje je puno toga prošlo.

Pjevačica se u prošlosti borila s poremećajima u prehrani, depresijom te je sama sebi  nanosila ozljede, a završila je u bolnici zbog predoziranja. Danas se društvenim mrežama koristi kako bi educirala svoje obožavatelje i pratitelje o mentalnom zdravlju, a već se duže vrijeme zalaže za prava homoseksualaca.

Sama se odlučila prijaviti u psihijatrijsku ustanovu kako bi poradila na mentalnom zdravlju, a izvori bliski pjevačici odmah su porekli da je ponovno počela koristiti opijate kada se opet počelo šuškati o tome nakon što je prekinula s s dizajnerom Henryjem Levyjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...