Demi Moore šokirala: 'Silovao me i dao 3000 kn mojoj majci' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 51

Demi Moore šokirala: 'Silovao me i dao 3000 kn mojoj majci'

Demi Moore šokirala: 'Silovao me i dao 3000 kn mojoj majci'
6

Njezin put do holivudskih visina bio je trnovit, a jedna od najmučnijih priča u knjizi je ona o silovanju kada je Demi imala samo 15 godina

VIDEO

Američka glumica Demi Moore (56) podiže i dalje puno prašine svojom autobiografijom 'Inside Out', u kojoj je otvorila je dušu i progovorila o mnogim šokantnim iskustvima. Opisala je svoje putovanje od, kako je rekla, američkog 'ništa' do holivudskog 'svega o čemu ste ikada sanjali'. 

Pokretanje videa...

00:28

Čitatelje je šokirala otvoreno pišući o incidentu koji je imala sa svojom majkom. Kad je Demi još bila dijete, majka joj se predozirala, a ona joj je tada rukama 'čupala' pilule iz grla. S 15 godina bila je silovana, a muškarac koji je to učinio, njezinoj je majci platio 3000 kn nakon toga. 

- 'Kakav je osjećaj biti tako prodana?', pitao me nakon. To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja - piše u knjizi Moore. 

Ubrzo nakon toga je otišla od obitelji i započela život s glazbenikom Freddyjem Mooreom (69), a 1980. se za njega i udala. Brak je potrajao pet godina, a već 1987. vjenčala se za Brucea Willisa (64), s kojim je dobila tri kćeri: Rumer, Tallulah i Scout

Moore u autobiografiji nije štedjela ni bivšeg supružnika Ashtona Kutchera (41). 

- Više me puta u braku prevario, a svojim pritiskom dvaput me uvjerio da trebamo u seks uključiti treću osobu, zbog čega i danas žalim. Željela sam mu pokazati da mogu biti zabavna i cool, ali to je bila pogreška - otvorila se 15 godina starija Demi. 

Razvodi, depresija i droge: Demi Moore život nije mazio
Razvodi, depresija i droge: Demi Moore život nije mazio

Za vrijeme 8-godišnjeg braka s glumcem, Demi je imala spontani pobačaj u šestom mjesecu, što ju je, tvrdi, potpuno dotuklo i od čega se dugo nije mogla oporaviti. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu