Obavijesti

Show

Komentari 320

Tina Katanić postala carica s motikom: Okopavala travnjak

Tina Katanić postala carica s motikom: Okopavala travnjak
11

Žena treba biti sexy, zato mi je super što sam tijekom snimanja otkrila čari brazilke i tange su mi sad najdraže gaćice, rekla je Tina Katanić gostujući u TV Caricama

VIDEO

Simpatična manekenka Tina Katanić odgovorila je Martini Kocijan na brojna škakljiva pitanja u ' TV Caricama' – online zabavnim intervjuima za žene - i pokazala kako jede i čips i čokoladu te nikad ne odlazi na rigorozne dijete. Na špicu zna otići i masne kose, zbog čega se uopće ne opterećuje, u okidanju selfija postaje sve bolja, a po pitanju čišćenja u kući jako je tradicionalna. Njen muškarac je pravi sretnik, jer Tina za njega kuha, riba kupaonicu i kuhinju i obavlja peglanje.

Depilacija je za Tinu svetinja i kod nje se rijetko dogode dlakave noge, a svoju svadbu će organizirati u dva dijela, jednu intimnu i drugu kao party. Drži se naime one narodne 'Što veći svatovi, to kraći brak'. Njen frajer ne smije biti ženskaroš, jednom takvom je čak očitala bukvicu, a kada žena zarađuje više od muškarca, to nikako ne sluti na dobro. Ljubavni tepih joj ne bi smetao.

VIDEO

Iako prema carica istraživanju, više od 80% žena kaže kako radije nosi gaćice, Tini su draže tange.

- Žena treba biti sexy, zato mi je super što sam tijekom snimanja otkrila čari brazilke i to su mi odsad najdraže gaćice - kaže Tina.

Nakon što je odgovorila na sve izazove u 'TV Caricama', ponosno je preuzela krunu i sjela u carsku fotelju. A kao poseban dar primila je ni više ni manje nego motiku.

- Što ćeš napraviti s njom, gdje je upotrijebiti - pitala ju je Martina, a Tina dala odličnu i vrlo praktičnu ideju ženama.

- Bit će odlična između dva ormara pa na nju mogu staviti vješalice i onda lijepo povještati svoje haljine - rekla je. Ipak, da dokaže kako s motikom vlada kao pravo žensko, Tina je okopala dio travnjaka i zaradila aplauz prolaznika. Prava carica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 320
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci