Obavijesti

Show

Komentari 4

Deppovi tjelohranitelji: Morali smo mu brisati i drogu s lica

Deppovi tjelohranitelji: Morali smo mu brisati i drogu s lica
9

Bili smo osobni vozači i 'dadilje' njemu i djeci, a Depp je nekoliko puta tražio i da za njega i ljude s kojima je blizak prenosimo i veće količine droge, istaknuli su bivši zaposlenici

VIDEO

Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao tjelohranitelje', bili smo potplaćeni i imali previše posla, istaknuli su bivši tjelohranitelji glumca Johnny Deppa (54), Eugene Arreola (38) Miguel Sanchez (38). Nekadašnji zaposlenici su jučer podnijeli tužbu na sudu u Kaliforniji protiv Deppa, prenosi Daily Mail.

Murder on the Orient Express - World Premiere

Dodaju kako im glumac nije platio prekovremeni rad od travnja 2016. do siječnja 2018. te da im je uskraćivao hranu i vrijeme za odmor.U tužbi protiv Deppa govore i da su mu jednom, dok su ga čuvali tijekom izlaska u noćni klub, s lica čak brisali ostatke droge da nitko oko njega ne primijeti 'bijeli prah koji mu je ostao oko nosa'.

Glastonbury Festival 2017

- Ne samo da smo pazili na njega i da ne potroši previše novca, kako je sam od nas tražio i tako mu glumili dadilju, već smo bili dadilje i njegovoj djeci što nam nikako nije u opisu posla - tvrde tjelohraniteljii. Jedan od njih rekao i da mu je među glavnim zaduženjima bila sigurnost Deppovog djeteta koje se igralo u blizini izlaza na ulicu na glumčevom imanju u Los Angelesu.

Tjelohranitelji od Deppa traže da im isplati određenu svotu novca kao nadoknadu za štetu, ali ne žele otkriti o kojem se točno iznosu radi. Zahtijevaju i novac koji im glumac duguje za neplaćene prekovremene sate. 

YouTube/The Sun

Odvjetnici zvijezde filma 'Pirati s kariba' još nisu odgovorili na optužbe protiv glumca, a Deppu je baš prošli mjesec po drugi put u kratkom periodu, otkazao odvjetnički tim kojeg je nekoliko dana prije unajmio da ga zastupa u drugoj, privatnoj tužbi.

Tjelohranitelji, inače veterani policije u Los Angelesu, navode i kako su bili zadovoljni kod Deppa dok nisu radili direktno za glumca već posredno, preko Agencije za sigurnost koja je određivala njihove dužnosti. Tome je navodno došao kraj kad je glumac odlučio 'odrezati posrednika' da može manje plaćati.

Murder On The Orient Express World Premiere - London

Arreola, koji je kod Johnny Deppa radio od 2007., je objasnio kako je od početka 2016. do danas imao priliku svjedočiti kako Depp sve više propada i kako se 'udaljuje od vanjskog svijeta i normalnih ljudi sve dok nije došlo do toga da više nema dodira sa stvarnošću'.

Holivudska sapunica: Penn se viđa s bivšom Johnnyja Deppa
Holivudska sapunica: Penn se viđa s bivšom Johnnyja Deppa

- Depp se početkom 2016. naglo i drastično počeo mijenjati, a promijenio je i odnos prema svim zaposlenicima koje je najednom počeo plaćati puno manje, no ostali su raditi iste poslove. Tako je svima oko sebe prouzročio financijske poteškoće, a mnogima je od tad financijski vrlo teško; samo on živi jednako dobro - naveo je u tužbi Arreola. 

Glastonbury Festival 2017 - Day 2

Tjelohranitelji u tužbi dodaju i kako su radili po 12 sati dnevno i da se od njih u više navrata tražilo da budu osobni vozači glumcu, njegovoj obitelji i prijateljima. Također trebali su nadzirati ljude s kojima je Depp blizak i njega izvještavati o tome te autom od jedne do druge točke u Los Angelesu prenositi veće količine droge za Deppa i njemu bliske ljude.  

Želi se riješiti nekretnina: Depp na javnoj aukciji prodaje farmu
Želi se riješiti nekretnina: Depp na javnoj aukciji prodaje farmu
Glastonbury Festival 2017

Depp ima sina Johna Christophera Deppa III (16) i kćer Lily-Rose Depp (18) s bivšom djevojkom,  francuskom pjevačicom, autoricom, glumicom i modelom Vanessom Paradis (45). 

Depp došao pijan na premijeru i trabunjao o dvjema plavušama
Depp došao pijan na premijeru i trabunjao o dvjema plavušama

 

   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija