Obavijesti

Show

Komentari 3

Deset parova kojima je 2020. bila kobna: 'Od sada soliram'

Deset parova kojima je 2020. bila kobna: 'Od sada soliram'
11

S obzirom na brojna iskušenja kroz koja su parovi prošli ove godine, zvijezde su otkrile kako im nije bilo lako uz sebe još imati i partnera koji ih ne razumije i s kojim se ne slažu. Raskinuli su sve odnose i sad uživaju

VIDEO

Ova godina mnogima je bila izazovna, a nekim parovima i ključna da shvate kako je ipak bolje da se raziđu. Pogledajte između kojih je 10 slavnih parova ove godine pukla ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog korone odgođeni Oscari 

Pokretanje videa...

Odgođeni Oscari 01:14

Glumica Taraji P. Henson nedavno je potvrdila da su ona i zaručnik Kelvin Hayden prekinuli početkom godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije išlo - rekla je i dodala da su misli ići na terapiju za parove, ali su došli do zaključka da se u konačnici ne slažu. Zbog korone su nekoliko puta odgađali vjenčanje ove godine, a izgleda da ga na kraju neće ni biti.

Taraji P. Henson Hollywood Walk of Fame Ceremony

Kontroverzna urednica Voguea, Anna Wintour (70) i suprug milijunaš Shelby Bryan (74) odlučili su se razvesti nakon 16 godina braka i više od 20 godina veze. Iako se još ne zna razlog raspada braka, kriza u njihovom odnosu navodno je započela još 2013., kada je otkriveno da je Bryan dužan poreznoj službi 1,2 milijuna dolara. Osim toga, šuška se da se bogataš vratio bivšoj ženi Katherine Bryan, čiji je suprug, investicijski bankar Damon Mezzacappa, umro 2015. Zanimljivo, Bryan je napustio Katherine 1999. kada je 'počeo' s Wintour.

Celebrities US Open 2011 - Day 13 - Flushing Meadows

Pukla je ljubav i između pjevačice Demi Lovato i Maxa Ehricha, koji su se zaručili u srpnju. On je tvrdio da je preko tabloida saznao za njihov prekid, što je izvod blizak pjevačici odmah opovrgnuo, a onda se upustio u 'kampanju' kako bi je ponovno osvojio, ali bezuspješno. 

Reperica Cardi B podnijela je papire za razvod od glazbenika Offseta. Navela je kako nema izgleda da će se pomiriti pa je stoga razilaženje najbolji izlaz iz nastale situacije. Prema pisanju stranih medija, izgleda da je Cardi saznala da ju je Offset varao. 

Clive Davis

Glumac Jonah Hill (36) i Gianna Santos zaručili su se krajem 2019., ali istaknuli su kako je njihovoj vezi došao kraj. 

23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Pjevačica Miley Cyrus (27) i Cody Simpson prekinuli su nakon što su hodali godinu dana. Miley je sve informacije oko prekida i veze objavila preko Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mileycyrus #codysimpson

Objavu dijeli Miley Cyrus and Cody Simpson (@mileyraysimpson)

Glumica Jennifer Garner i njen dečko John Miller prekinuli su početkom godine nakon što su bili skupa dvije godine. Par je rekao kako je korona kriva za prekid. 

Baby2Baby Gala Presented by Paul Mitchell - USA

Glumac Gerard Butler i njegova djevojka Morgan Brown s kojom je već šest godina u 'nestabilnoj' vezi s obzirom na to da su često prekidali, navodno su donijeli odluku kako je sada i službeno kraj. Krivac za prekid je, pišu strani mediji, Butler, koji se nije htio smiriti i vjenčati. 

Den Of Thieves Premiere - Los Angeles

Rachel Bilson i Bill Hader prekinuli su nakon šest mjeseci hodanja nakon što su se u siječnju pojavili zajedno na dodjeli nagrada Zlatni globus. 

The 77th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Hayden Panettiere i dečko s kojim je često prekidala, Brian Hickerson, istaknuli su da su prekinuli, ali ovoga puta 'za stvarno'. U veljači je Brian bio uhićen zbog zlostavljanja. 

- Sad je dobro. Na putu je ka oporavku - rekao je izvod blizak glumici za strane medije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'