Obavijesti

Show

Komentari 24

Detalji razvoda: Milojko izbacio Milijanu iz kuće, platio joj taksi

Detalji razvoda: Milojko izbacio Milijanu iz kuće, platio joj taksi
5

Prozivali su ih najkontroverznijim parom na Balkanu zbog razlike u godinama. Milijana i Milojko naglašavali su kako im to ne predstavlja problem, no Božiću je njezinih prevara bilo 'preko glave'

VIDEO

Razmirice između Milijane Bogdanović (22) i Milojka Božića (75) počele su nedugo nakon što su stali pred oltar. Svađali su se, a Milijana je bivšeg supruga varala i pred kamerama. Nije ju doticalo ni kada se nalazio u istoj prostoriji s njom i ljubavnicima. No nedavno su napokon stavili točku na i te potpisali papire za razvod.

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana varala Milojka pred kamerama

Pokretanje videa...

01:57

Prozivali su ih najkontroverznijim parom na Balkanu zbog razlike u godinama. Milijana i Milojko naglašavali su kako im to ne predstavlja problem, no Božiću je njezinih prevara bilo 'preko glave'. 

Po izlasku iz srpskog realityja 'Parovi', Milojko je priznao kako je Milijanu izbacio iz kuće, prenosi Informer.rs.

- Dao sam joj novac za taksi i ona je otišla - ispričao je. No zbog svadbe s Milijanom ne žali, jer, kako kaže, bili su sretni.

Sada je i službeno: Milojko (75) i Milijana (22) više nisu u braku
Sada je i službeno: Milojko (75) i Milijana (22) više nisu u braku

- Sada je svatko otišao svojim putem, sudbina je tako htjela - rekao je Milojko, koji se nakon prekida s bivšom suprugom počeo nalaziti s drugom. Prijatelji su ga povezivali sa susjedom koja je svakodnevno brinula o njemu, no naposljetku je priznao kako ljubi djevojku od 22 godine. 

A nije niti Milijana dugo čekala. Nakon prekida s Milojkom ušla je u vezu s imućnim umirovljenikom Milošem (61). Bogdanović je u srpskom realityju priznala kako joj Miloš nije jedina opcija.

-  Moji planovi s Milošem su nepredvidivi. Ne znam što će se dogoditi kada izađem iz realityja. No ne brinem toliko s obzirom na to da imam četiri dečka i jedan će me sigurno voljeti - otkrila je.

Brojni gledatelji osudili su njezino ponašanje, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako Milijanino ponašanje ima loš utjecaj na mlade djevojke koje prate reality show 'Parovi'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...