Obavijesti

Show

Komentari 64

Detalji sa snimanja: Tajne sa seta 'Teorije velikog praska'

Detalji sa snimanja: Tajne sa seta 'Teorije velikog praska'
6

Serija, koja se počela prikazvati u rujnu 2007. godine, ubrzo je postala hit, a glumci su postali velike zvijezde. Dosad je snimljeno devet sezona serije

VIDEO

Dr. Sheldon Cooper, kojeg glumi Jim Parsons (42), veliki je obožavatelj serije 'Zvjezdane staze'. Međutim, glumac je priznao da u stvarnom životu nikad nije pogledao nijednu epizodu spomenute serije, kao ni još jednu, Dr. Who, koja je također među Sheldonovim favoritima. 

Screenshot

Zvijezda serije Johnny Galecki (Dr. Leonard) tijekom snimanja serije zaljubio se u kolegicu Kaley Cuoco (Penny). Par je vezu skrivao od javnosti, a da su bili skupa, saznalo se tek nakon što su prekinuli poslije dvije zajedničke godine. Galecki je bio i u vezi sa Sarom Gilbert s kojom je glumio u seriji 'Roseanne'. 

Screenshot

U Bjelorusiji se 2010. godine počela prikazivati serija pod nazivom 'The Theorists' koja je zapravo bila kopija ove slavne serije. Nije trebalo dugo da se serija ukine, a projekt proglasi potpunim neuspjehom. 

Većina glavnih likova serije rade na Institutu za tehnologiju u Kaliforniji - CalTech, a zanimljivo je da su mnogi studenti i članovi osoblja često bili gosti na setu serije. 

Penny, lik Kaley Cuoco, osvojila je srca mnogih obožavatelja, no ona nije bila prvi izbor redatelja. Prvi izbor bila im je Amanda Walsh, no publika je imala negativne reakcije na izvedbu njezinog lika. U neuspjeloj epizodi ona je bila više cinična, imala je problema s alkoholom te je psovala. Zato su je zamijenili s Kaley. 

Screenshot

Sitne nezgode neizbježne su kad su snimanja u pitanju, no producenti serije vješti su u skrivanju ozljeda svojih glumaca. Kad je Kaley, nakon što je pala s konja, slomila nogu tijekom četvrte sezone, producenti su za nju osmislili scene koje su snimali iza šanka. U šestoj sezoni, glumica Mayim Bialik bila je prisiljena skrivati ozlijeđenu ruku. 

Sheldonov talent za sviranje theremina, elektronskog instrumenta neobičnog izgleda i zvuka zapravo dijeli i sam glumac Jim Parsons. Prije nego što je snimao izvedbu, Parsons nije imao nikakve dodatne probe. 

Screenshot

Tri najveće zvijezde serije, Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco, 2013. godine su se udružile i tražile veću plaću. Zahtijevali su po milijun dolara po svakoj epizodi uoči snimanja osme sezone. Nakon što su zakočili snimanje serije, od CBS-a su dobili velike povišice. 

Screenshot

Nakon što su prošle godine u rujnu 'procurile' gole fotografije brojnih zvijezda s A liste, među žrtvama hakera našla se i Kaley Cuoco. Glumica se nije dala smesti pa se na Instagramu čak i šalila na svoj račun. 

Jim Parsons 2012. godine priznao je da je homoseksualac te da je deset godina u vezi s Toddom Spiewakom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...