Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
95 komentara

Diana je ispala, a za kraljicu suza i drame odabrana Vesna

Ovo mi je bio najluđi dan u kuhinji. No sretna sam jer izlazim. Baš smo se zabavili. Nasmijala sam se kako se nisam nasmijala svih ovih tjedana, kazala je Diana

RTL
Foto: RTL
95 komentara

Naizgled jednostavno tradicionalno uskrsno jelo, pinca, kandidatima je zadalo glavobolju, a najlošije se s njom snašla Diana. Za ostanak u showu 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' su se na kraju blagdanskog tjedna borile Karolina, Vesna i Diana, a ova posljednja je napravila najlošija punjena jaja i zbog toga ispala iz showa.

- Ovo mi je bio najluđi dan u ovoj kuhinji. Ipak, sretna sam jer izlazim. Baš smo se zabavili u ovom natjecanju. Nasmijala sam se kako se nisam nasmijala svih ovih tjedana. Jaja su ispala dobro. Žiri još uvijek vjeruje da nisu bila otrovana - rekla je Diana. 

RTL

No iako je ona napustila show, za kraljicu suza i drame je večeras okrunjena Vesna. Naime, Vesna je zaboravila naručiti kvasac za pincu, a s obzirom na to da je žiri postrožio pravila i da više nema posuđivanja namirnica, morala se snaći s onim što ima. 

- Na kraju ću raditi običan biskvit sa svim ovim aromama koje sam odabrala da idu u pincu - kazala je Vesna, a Špiček joj je predložio da svakako nešto napravi. 

- Što sad, dogodilo se što se dogodilo. Ne možemo sad plakati. Vi ste imali i težih situacija - dodao je Špiček. 

- Ma ovo je grozna blamaža. Unuka mi je pisala liste i zaboravila je. A ja nisam provjerila - rekla je Vesna kroz suze. Gretić je dodao da kandidati moraju shvatiti da je ovo natjecanje.

- Sam pao, sam se udario. Morat će se snaći bez germe - objasnio je Gretić. 

RTL

Nakon drame s kvascem kandidati su se uhvatili posla, a napetu atmosferu je razbila Doris donijevši im osvježenje. Malo su nazdravili, malo se tuckali s jajima pa htjeli nastaviti s poslom kada je Vesna odlučila da bi mogla ponovno ispasti žrtva večerašnje epizode. 

- Očito vam ne falim kad me niste zvali. Vi si nazdravljate, a nitko me ne zove - komentirala je uvrijeđena Vesna činjenicu da su se svi kandidati skupili oko jedne radne jedinice, a ona je ostala za svojom. No i ovoga puta ju je brzo prošlo. Blagdanski tjedan je gotov, a borba za titulu najboljeg kuhara amatera se nastavlja sljedeći tjedan.

Naši partneri pišu
Message