Show

Komentari 3

Dianine kreacije impresionirale njezine goste: 'Nismo očekivali da će večera biti ovakav nivo!'

Dianine kreacije impresionirale njezine goste: 'Nismo očekivali da će večera biti ovakav nivo!'

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je riječka umjetnica Diana Rosandić Živković koja je svoju kreativnost pretočila u ponuđena jela, no ipak joj se neće ispuniti san o pobjedi jer je Doris i dalje u vodstvu

Domaćica Diana dočekala je svoje goste na prekrasnoj terasi s pogledom na Kvarner pa im je ponudila aperitiv u šalicama za kavu, a svi su pohvalili njezin izgled i srdačnost.

POGLEDAJTE VIDEO 

Nakon kratkog zagrijavanja s domaćom rakijicom, društvo se preselilo za stol pa im je Diana za predjelo ponudila fritaju s divljim šparogama te pršut i sir. 

- Lijepo posluženo na drvu, fino dekorirano, no klasika po pitanju sadržaja, ali vrhunski - pohvalio je Željko izgled jela, dok s okusom nije bio nešto zadovoljan:

- Pršut nije bio dovoljno suh, bio je mljackav, a maslina kupovna iz tegle, nije domaća, prepoznajem to po teksturi.

S druge strane, Dalibor je bio oduševljen okusom fritaje koju je čak i Tea pohvalila, iako ne voli šparoge. 

Za glavno jelo Diana je poslužila Pijanog divljeg morona – gulaš s tri vrste mesa i pivom od kestena maruna, odakle je i došlo ime jela.

- Okus pogođen, začini pogođeni, čista desetka - pohvalio je Željko kojem se jelo svidjelo, baš kao i Daliboru, dok je Tei i Doris gulaš bio dobar, a palenta – sirova. 

Za desert je bio ponuđen Medeni triptih – slastica od kesten pirea, vanilije, čokolade i meda.

- Desert je izgledao malo umjetnički, ajmo to tako reći, nije izgledao 'apetitlih', kako bi rekla Željka Klemenčić - komentirala je Doris, no priznala je da je okus bio – odličan. Na kraju večere krenula je glazba i pjesma pa su u veselom tonu krenuli na ocjenjivanje.

- Sve skupa je bilo jako dobro, mislim da nismo očekivali da će večera biti ovakav nivo - priznao je Željko koji je Dianu nagradio devetkom, dok joj je Tea dala čistu desetku:

- Bez ikakvih zamjerki, sve je bilo super!

Dalibor joj je dao ocjenu 8, baš kao i Doris:

- Domaćica je bila super, sve je bilo u redu, no predjelo je bilo mrvicu prejednostavno i palenta sirova, ali desert odličan!

Tako je Diana dobila ukupno 35 bodova, što joj nije dovoljno da ispuni svoj san o pobjedi jer i dalje vodi Doris s 38 bodova. Što će sutra Željko skuhati i može li on pripremiti bolju večeru – pogledajte u četvrtak u 20.15 sati na RTL-u!