Obavijesti

Show

Komentari 17

Dida Toni prošetao Zagrebom u odijelu: Još je u dobroj formi

Dida Toni prošetao Zagrebom u odijelu: Još je u dobroj formi
7

Ovaj umirovljenik u Jugoslaviji je radio kao maneken za brojne velike brendove, a njegovo se ime veže uz brend Varteks. Toni Selmani je i u devetom desetljeću svog života jednako raspoložen za slikanje i snimanje

VIDEO

Toni Selmani definitivno je osoba koja je obilježila početak ove godine u Hrvatskoj. Vitalni 82-godišnjak u veljači je svima objasnio što točno nije u redu s našim zdravstvenim sustavima i mentalnim sklopovima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p***a ti materina! - rekao je u videu koji je objavio novinar N1 televizije i postao jedna od najvećih internet senzacija koje je ova zemlja ikada imala. 

Zagreb maraton

Novinari N1 televizije u Zagrebu su pitali građane što misle o epidemiji gripe koje je bila na vrhuncu i do tada je od nje umrlo devetero ljudi u Hrvatskoj. Odgovorom se istaknuo gospodin koji je poručio da nikad nije bolestan i ne ide kod doktora.

-  Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora - rekao je. 

Ovaj umirovljenik u Jugoslaviji je radio kao maneken za brojne velike brendove, a njegovo se ime veže uz brend Varteks. Toni Selmani je i u devetom desetljeću svog života jednako raspoložen za slikanje i snimanje pa je tako ovih dana prošetao centrom Zagreba gdje su ga 'uhvatili' paparazzi. Za šetnju gradom odabrao je plavo odijelo i košulju, a dodao je i kravatu.

Toni  vježba i pritom misli ozbiljno. Da s njim nema šale pokazao je i u videima koje je napravio s osobnim trenerom Markom Lončarom s kojim je u teretani proveo nekoliko sati. Naime, na profilu trenera Marka Lonačara objavljeni su videi u kojima Toni utege diže bez problema, a pogotovo kada je u pravim rukama.

Za sve one koji su sumnjali u njegove vještine, djed Toni je pokazao da se u zdravlje dobro razumije. S trenerom je, naime, podijelio pravila dobre jutarnje higijene i načine na koje se zaštiti od moždanog udara. Marko Lončar je pratio i ponavljao njegove pokrete i dopustio da mu Toni, koji svoje savjete vrlo dobro primjenjuje sam na sebe, pokaže kako treću životnu dob živjeti do maksimuma! 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin