Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Dinamovci dobrog srca: Dečki pomažu psićima u Dumovcu

IZMEĐU TRENINGA Nogometaši su se rado odazvali akciji kojoj je cilj udomiti što više napuštenih životinja. U maksimirskoj šumi su se igrali i fotografirali sa psima

Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
45 komentara

Ante Rukavina (27), Lee Addy (23) i Alen Haliliović (17) samo su neki od nogometaša koji će krasiti kalendar Dumovca za 2014. U maksimirskoj šumi su se igrali i fotografirali s napuštenim psima.

Iako je strpljivo pozirao s velikim mješancem Benom, Halilović je priznao kako nije veliki ljubitelj životinja.

- Nisam nikad imao ni psa ni mačku jer ih baš ne volim. Dok sam bio dijete bili su mi draži - rekao je nogometaš. Dodao je da mu je ova akcija ipak pružila priliku da bolje upozna vesele četveronošce, pa možda jednog dana i promijeni mišljenje. Za razliku od Halilovića, njegov suigrač Rukavina je oduvijek htio imati psa i obožava životinje.

- Sestra i ja smo htjeli nabaviti ljubimca. Nažalost, to se nije ostvarilo. S obzirom na to da smo živjeli u malom stanu, roditelji su smatrali kako to nije dobra ideja - rekao je.

Rukavina se nada da će što više ljudi, nakon što izađe kalendar na kojemu su oni sa psima, otići do azila Dumovec i udomiti napuštenu životinju.

Akciji se rado priključio i Ganac Lee koji je u djetinjstvu imao psa Košantoa. Da ima više vremena, sigurno bi i sada, kaže, bio okružen sa životinjama.  

Ibanez i zaručnica podržavaju rad azila za životinje Dumovec

Naši partneri pišu
Message