Show

Komentari 5

Dinklage još uvijek nije otkrio ime kćeri i ime drugog djeteta

Dinklage još uvijek nije otkrio ime kćeri i ime drugog djeteta

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' pojavio se na premijeri 'Medeje' s prepoznatljivom frizurom i dugom bradom, dok je njegova supruga nosila dugačku žutu haljinu. Par inače ove godine slavi 15. godišnjicu braka

Glumac Peter Dinklage (50) došao je u četvrtak navečer u pratnji supruge Erice Schmidt (44) na premijeru ekranizacije grčke tragedije 'Medeja'. Na crvenom su se tepihu pojavili u opuštenom izdanju.

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' pojavio se s prepoznatljivom frizurom i dugom bradom, dok je njegova supruga nosila sivi džemper i dugačku žutu haljinu. Par je tako izašao na spoj, a nisu imali ništa protiv dok su ih novinari fotografirali. Dinklageu je supruga omiljeno društvo, a često se zajedno pojavljuju na premijerama filmova. 

Peter i Erica će ove godine proslaviti 15. godišnjicu braka. Imaju dvoje djece, a poznati su po tajnovitosti svog privatnog života. Još uvijek nisu otkrili ime kćeri koja im se rodila 2011. niti spol djeteta koje su dobili prije tri godine. 

70th Primetime Emmy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

 Američki mediji su pisali kako starija kći zove Zelig. Dinklage je ubrzo to opovrgnuo. 

- Da vam kažem sada, njezino ime nije Zelig. No smiješno je što se ta činjenica nalazi na Wikipediji - istaknuo je glumac jednom prilikom. Dodao je kako ne mari za imena koja njegova kći dobiva od javnosti i da će štiti privatnost svoje djece dokle god može. 

- Jako sam zaštitnički raspoložen prema svemu što im društvo nudi. Ljudi vide glumce na crvenim tepisima i misle da se to primjenjuje na sve u njihovom životu, no ne. Živim u New Yorku i imam malo mjesto u šumi gdje njegujem svoj vrt. Volim privatnost i sva pompa nije moja stvar. Ne odlazim na nikakva luksuzna mjesta nakon premijera i crvenih tepiha - ispričao je glumac za The Guardian. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci