Obavijesti

Show

Komentari 8

Dino Merlin nastavlja turneju trijumfom u Zadru: 'Živim za ovakve noći pune radosti...'

Dino Merlin nastavlja turneju trijumfom u Zadru: 'Živim za ovakve noći pune radosti...'
7

Volim putovati jer putovanja rađaju nove ideje. Volim sretati i upoznavati nove gradove i nove ljude jer to bogati i oplemenjuje dušu. Zato volim i što sam se vratio u Zadar, rekao je Merlin

VIDEO

Mi ćemo napraviti sve što je u našoj moći, najbolje što znamo, pa što bude neka bude - uoči hrvatske dvoranske turneje govorio je Dino Merlin.

Deset tisuća obožavatelja sarajevskog kantautora uživalo je u koncertnom doživljaju svog glazbenog idola pjevajući u glas s njime gotovo dva i pol sata u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića. Zadarska publika još uvijek pamti njegov koncert u istoj dvorani prije četiri i pol godine.

Nakon početka rasprodane turneje u Rijeci te sad ponovljenog uspjeha u Zadru, nema bolje atmosfere za nastavak obilaska hrvatske publike.

- Volim putovati jer putovanja rađaju nove ideje. Volim sretati i upoznavati nove gradove i nove ljude jer to bogati i oplemenjuje dušu. Zato volim i što sam se vratio u Zadar, gdje me dočekala prekrasna publika, s kojom dijelim toliko toga - ljubav prema glazbi i plesu, osjećaj zajedništva koji uvijek ima veću vrijednost od bilo čega što nas razdvaja, međusobno poštovanje i želju za širenjem dobrih vibracija - rekao je slavni umjetnik.

Neumorni Dino Merlin iz mjeseca u mjesec puni svaku dvoranu i arenu u cijeloj regiji, pa je nesumnjivo da će se i ovom turnejom upisati u povijest regionalne glazbene scene.

Dino Merlin u Osijeku i Rijeci zapjevat će čak dva dana, a najavio je i koncert u Varaždinu
Dino Merlin u Osijeku i Rijeci zapjevat će čak dva dana, a najavio je i koncert u Varaždinu

Nakon nedavno završene slovenske turneje konačno se vratio hrvatskoj publici. Poslije riječkog i zadarskog trijumfa Dinu Merlina već sljedeći vikend, 21. i 22. listopada, s nestrpljenjem očekuju Slavonci u rasprodanoj osječkoj dvorani Gradski vrt, a 3. prosinca nastupit će i u Areni Varaždin.

Samo tjedan dana poslije, u subotu 10. prosinca, priprema i veliki koncert u bečkom Wiener Stadthalle, najvećoj dvorani u Austriji, gdje je toliki interes publike da se sutra puštaju u prodaju i dodatne ulaznice.  

Ovu godinu hitmejker zaključit će još jednim koncertnim spektaklom u Hrvatskoj - i to u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gdje priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu. S tim sedmim koncertom završava samo prvi dio njegova obilaska hrvatskih obožavatelja.

- Za iduću godinu u planu su i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu, ali datumi se još drže u tajnosti. Nema sumnje, ljubav i povezanost Dine Merlina i njegove publike je posebna, snažna i neraskidiva, a u tom istom tonu i energiji zajedništva nastavit će se turneja do sredine iduće godine - stoji u priopćenju koje potpisuje Vedran Strukar, PR agent Dine Merlina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...