Obavijesti

Show

Komentari 56

Dino traži curu u štiklama, a njegova sestra poslušnog muža

Dino traži curu u štiklama, a njegova sestra poslušnog muža
1

Ponavljačica Sandra je u prošloj sezoni bila kandidatkinja na imanju Mihaela Sklizovića. Sad želi da dečki zavode nju te očekuje da 'plešu kako ona svira'

VIDEO

Dino Blažina (22) iz Durlinaca u slobodno vrijeme vozi moto cross. Radi u tvrtki koja izrađuje pištolje. Njegova sestra Sandra (25) po zanimanju je frizerka, a oboje se bave poljoprivredom.

Gledatelji nove sezone showa “Ljubav je na selu”, koja je počela sinoć, Sandru znaju od lani jer je bila kandidatkinja na imanju Mihaela Sklizovića. Svidjelo joj se pa se odlučila natjecati, a usput je prijavila i brata.

- Ovog puta muškarac je taj koji treba mene osvojiti. Oni će plesati kako ja sviram - kaže Sandra, koja traži dobrog i ozbiljnog te tamnoputog dečka. Najdulja veza trajala joj je godinu dana. Uvjerena je da će usrećiti budućega jer je, kako kaže, dobra, vesela, vedra i marljiva. U slobodno vrijeme voli izlaziti, ići u šoping i u kino. Za svoje selo Durlince tvrdi da je ljepše i od Pariza.

Njen brat Dino za sebe kaže da je miran, samozatajan i ozbiljan tip, ali voli i ludovati.

Dosad je imao tri djevojke. Najdulja veza, kao i sestri, trajala mu je godinu dana.

- Tražim srodnu dušu, koja može pratiti moj tempo. Idealna partnerica bila bi mi crnka sa sela, koja je vrijedna i dobra i koja drži do sebe. Ujutro je u gumenim čizmama na njivi, a navečer u izlazak ide u štiklama - opisuje Dino. Dodaje da je romantičar koji žene osvaja šarmom i laskanjem.

Franjo Imbrišić (24) iz Kozarevaca zna ime svih 140 krava na obiteljskom imanju. Brine se za farmu, ali zanimaju ga i financije. Zna sve cijene miljeka, pšenice i kukuruza. Član je dobrovoljnog vatrogasnog društva, voli igrati pikado i gledati obaranje ruku.

Kozarevac, 08.05.2016 - Snimanje RTL-ovog showa Ljubav je na selu, farmer Franjo

Stanko Rajčić (52) iz Nevesta kraj Drniša piše narodne pjesme i nada se da će ih jednog dana objaviti. Po zanimanju je veterinarski tehničar, ali je u mirovini. Bavi se uzgojem ovaca. Rodio se u Splitu, ali htio je živjeti u rodnom kraju svojih roditelja. Zovu ga nasljednikom prošlogodišnje zvijezde showa Gorana Žige jer ima markantan brk. Za razliku od Žige, on bi svoj obrijao djevojci za ljubav. Bio je oženjen, ali se rastao.

Nevest,23.05.2016 - Slavko Rajcic na snimanju emisije Lubav je na selu

Dražen Božić (41) iz Gruda živi s majkom na farmi i uzgaja duhan, smilje i lozu. Strastveni je navijač Hajduka, ali ne i torcidaš jer je po prirodi miran i izbjegava sukobe. Traži dobru ženu kojoj nije teško raditi. Glavni je uvijet da uvijek poštuje njegovu majku. Svoju buduću djevojku osvojio bi dobrotom jer smatra da je on dobra duša koja ima puno toga ponuditi te da nije prezahtjevan.

Gure, 23.05.2016 - Drazen Bozic, kandidat za emisiju Ljubav je na selu

Pregazio ga traktor

Što više radim s ljudima, sve mi se više sviđaju moje životinje. U showu tražim ženu koja je slična meni. Ne volim premirne cure, a mora voljeti izlete, prirodu i životinje, kaže frizer Mario Brajković (25).

Farmer iz Otočca bavi se jahanjem i vožnjom zaprege u slobodno vrijeme. Iako ima svoj frizerski salon, Mario se brine i o životinjama.

- Imam kravu, pastuha, kobilu, svinje, kokoši, piliće i ovce. Moja obitelj živi kraj mene, a oni uzgajaju žitarice i šljive - kaže Brajković, koji se okušao i u glumi. Ličanin je statirao u filmu “Winnetou” dok se snimao na ličkim lokacijama.

Otocac - 17.05.2016 - Snimanje nove sezone "Ljubav je na selu" u Sincu pokraj Otocca

Soboslikar Alojz Kanceljak (31) iz Tuheljskih Toplica u showu traži simpatičnu ženu dobra srca.

- Jednom sam pao s motora na ‘mostu ljubavi’ jer sam žurio naći se s curom - kaže Alojz. Dodaje kako inače baš nije romantičan tip.

Poljoprivrednik Ranko Pavlović (39) iz Kokinaca kod Bjelovara najveći je veseljak u svom selu.

- Zovu me Rumeni jer se jako zarumenim u obrazima. Veliki sam boem, glumac i komičar amater - kaže Bjelovarac, koji s bratom uzgaja svinje, a radi i kao ličilac. Veliki zaljubljenik u žene iza sebe već ima brak i dvoje djece.

- Za ženu mi je bitno samo ‘da diše’ i da je punoljetna - smije se Ranko. Dodaje kako mu se sve vrti oko društva, roštilja, vina i žena.

Kokinac, 08.05.2016 - Snimanje RTL-ovog showa Ljubav je na selu, farmer Ranko

Savjetnik poljoprivredne proizvodnje Denis Penić (30) iz Šiškovaca kod Vinkovaca traži vrijednu i komunikativnu partnericu. Kao sedmogodišnjaka ga je pregazio traktor, ali njemu nije bilo ništa.

- Romantika je kad partnera iznenadiš nekom sitnicom, i to kad se najmanje nada - kaže Denis, koji je iz hercegovačke obitelji. Njegova obitelj skuplja nošnje i narodne umjetnine Šokaca te su jedni od najimućnijih obitelji u kraju.

Gunja, 18.05.2016. -Ljubav je na selu

Poljoprivrednik Antun Golubović (40) iz Đurića kod Vukovara uzgaja svinje i voli ići na natjecanja orača.

Gunja, 18.05.2016. -Ljubav je na selu

- Ne želim otići iz svoga kraja i zato tražim ženu koja bi me voljela i ostala raditi na mom imanju - kaže Slavonac. S njim se slaže Pazinjanin Milan Cvitan (56). Istranin se bavi stočarstvom, svinjogojstvom i peradarstvom. Udovac živi sa sinom, dok mu je stariji sin oženjen.

- Bio sam u braku 30 godina. Želim ženu koja će me voljeti - kaže. 

Pazin, 24.05.2016 - Snimanje RTL-ove emisije Ljubav je na selu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu