Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Dirigent Šutej se šetnjama s djecom bori s bolešću...

Maestro pobjeđuje akutnu leukemiju i najavljuje povratak za dva mjeseca. U bolnicu u Seattleu je otišao na preporuku prijatelja Josea Carrerasa

24sata
Foto: 24sata
2 komentara

S Vjekoslavom sam se čuo prije tri dana. Rekao mi je da se oporavlja. Osjeća se dobro. Zatekao sam ga kako šeće s djecom u parku. Ako ne bude komplikacija, u travnju će se već vratiti u Zagreb, kaže ravnatelj Zagrebačke filharmonije Miljenko Puljić i maestrov bliski prijatelj. Dodao je da je Šutej (57) u Seattleu unajmio stan u kojem boravi sa suprugom Ivanom (32), kćerkom Emom (5) i sinom Nikšom (5). Na kontrolne preglede u bolnicu odlazi svakodnevno. Liječnici su maestru savjetovali da u Ameriku dovede obitelj jer je njihova psihološka pomoć važna za njegov oporavak, kaže Puljić.
Kako je maestro za prvu fazu liječenja leukemije potrošio svoju ušteđevinu od milijun i petsto tisuća kuna, pomogao mu je i grad Zagreb doniravši mu 232.000 kuna. U bolnicu u Seattle maestro je otišao na preporuku prijatelja Josea Carrerasa, koji se i sam izliječio u toj bolnici. On često zove Šuteja. Ohrabruje ga govoreći mu da je uvijek bio borac.

Naši partneri pišu
Message