Obavijesti

Show

Komentari 7

Dirnuli žiri i publiku: Ovo su klinci zbog kojih smo plakali...

Dirnuli žiri i publiku:  Ovo su klinci zbog kojih smo plakali...
1

EKSPLOZIJA EMOCIJA Čim je na televiziji vidjela Emmu Uvalić, s kojom je dvaput pjevala, Doris Dragović joj je poslala SMS potpore. Alku Vuicu raznježio je Lukas Kuić

VIDEO

Emmi Uvalić je samo s 11 godina uspjelo ono o čemu i dvostruko stariji profesionalni pjevači samo sanjaju. Njezin anđeoski glas žiri showa 'Zvjezdice' je doveo do ruba suza, a mentorska petorka je toliko poštuje da je svaki put pljeskom i ustajanjem sa stolca isprati s pozornice.

- Emma je rano mutirala, pa kad pjeva, zbilja zvuči kao da ima barem 15 godina. Svi koji je čuju se oduševe, ali ipak je najveća plačljivica i emotivka njezina mama - smije se tata Mario (43). Dodaje kako je očekivao da će mu kći ući u top deset kandidata druge sezone RTL-ova talent showa jer ima sve kvalitete koje se traže, a to je potvrdio i žiri.

Stalno pjeva, i pod tušem

- Kad bi i postojao računalni program za mjerenje talenta, sigurno bi se pokvario dok bi mjerio tvoj - komentirao je oduševljeni Zdravko Šljivac (61). Osim do njegova, Emmi je najviše stalo do Vannina (45) mišljenja, koja joj je na domaćoj estradi jedna od omiljenih pjevačica. Tata Mario kaže da mu kći stalno pjeva, u dvorištu, pod tušem, a za 'Zvjezdice' joj je najdraže vježbati navečer.

- Sva je u glazbi. Nekad je supruga i ja čak u šali molimo da barem nakratko prestane pjevati - rekao je tata. Osnovnoškolka je ljubav prema glazbi očito naslijedila od njega jer je Mario svojedobno svirao klavijature i harmoniku te imao bend. Od glazbe je, kaže, ipak odustao jer se posvetio policijskoj karijeri.

Za talentiranu Trogiranku navija i Doris Dragović (54), koja je s Emmom pjevala dvaput, u splitskoj Areni i zagrebačkom Lisinskom.

- Doris nam je poslala SMS nakon što je vidjela Emmu u ‘Zvjezdicama’. Nismo je još vidjeli jer joj je nedavno umrla majka, ali bodri nas i uvijek kaže ‘samo naprid’ - rekao je Emmin tata.

Drugi “krivac” za suzne oči članova žirija bio je Lukas Kuić (11) iz Bizovca. Na njegovu izvedbu 'One Night Only' Jennifer Hudson (34) najemotivnije je reagirala kantautorica Alka Vuica (54).

Ipak želi biti profesor

- Dirnuo si me. Ovdje se više ne radi o tome tko zna pjevati, radi se o trenutku, izboru pjesme i emociji koju ćete kod nas izazvati - komentirala je Alka Lukasa, koji želi postati profesor tjelesnog ili raditi u vrtiću.

Slušam te i mislim si: ‘Pjevaš kao da si proživio ne znam što u životu’. Kakvi su to završeci, kakav je to glas, predivan si, rekla je Dariju Viliću (13) suznih očiju Alka Vuica, a maestro Zdravko Šljivac je dodao: 'Sjajan si i megatalentiran'. Osnovnoškolac iz Zagreba je poslije nastupa u RTL-ovu showu 'Zvjezdice', gdje je pjevao 'Kao moja mati', dobio nadimak mali Zdravko Čolić.

Uzbuđenje umjesto treme

Glumac Enis Bešlagić (41) u svojem je stilu komentirao: 'Izazvao si emociju, kupio raju, odlično manipuliraš publikom, sram te i stid bilo'. Dario, osim glazbe, obožava i sport, a kao pravome malom profesionalcu nije mu teško uskladiti školu, glazbu i treninge nogometa.

I Osječanka Karla Forjan (13) na prvu je osvojila žiri, osobito Vannu. Pjevačica joj je rekla da ima najbolji glas koji je dosad čula u dječjem talent showu. Iako prije 'Zvjezdica' nije imala glazbenu naobrazbu, učenica sedmog razreda prije nastupa nema problema s tremom, samo je silno uzbuđena.

- Glasom bacaš u nesvijest i na koljena - kaže Luka Nižetić (32).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin