Obavijesti

Show

Komentari 0

Dizajneri su se pobunili: 'Ne želimo Soraju na modnoj pisti'

Dizajneri su se pobunili: 'Ne želimo Soraju na modnoj pisti'
8

Dizajneri prijete da neće doći na reviju u Split jer je 
njihov kolega za manekenku angažirao balkansku
 Kim Kardashian. Boje se da će im ona oteti svu pozornost

VIDEO

Neka Igor Đuga napravi samostalnu reviju sa Sorajom. Ne želimo izlagati kreacije dok ona šeće pistom, bune se dizajneri protiv dolaska srpske starlete na modnu reviju Montura Underground u splitskoj Spalladium Areni sljedećeg vikenda.

Soraja Vučelić (29), koja se proslavila sudjelovanjem u “Big Brotheru”, plastičnim operacijama, golišavim fotografijama na društvenim mrežama i druženjem sa srpskim podzemljem, nosit će reviju sarajevskog dizajnera Identity by Igor Đuga. U prvom izlasku na pisti nosit će haljinu od pliša ukrašenu pravim krznom, a u drugom će predstaviti kratku provokativnu haljinu leopard uzorka, koje su inače starletin zaštitni znak.

Pixsell

Kako doznajemo, dizajneri koji su izlagali na zagrebačkom Cro-a-Porteru poput Lokomotive, Twins by Begović i Štimac, Mak i Arileo razmišljaju o otkazivanju revije.

- Ako Balmain može angažirati Kim Kardashian, mogu i ja balkansku Kim. U čemu je razlika? Kim ima veću cijenu jer je imala pornosnimak i sad je milijunašica. Kako Elfsi mogu biti inspirirani srpskom pevaljkom Dunjom Ilić, a ja ne mogu Sorajom - ljuti se dizajner Đuga. Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, koji također izlaže na reviji sa svojim brendom 2B, Soraju uopće ne doživljava.

- Baš me briga za nju, nebitna je. Moju reviju neće nositi, nekako je ne vidim u mojoj sofisticiranoj odjeći. A zar ona uopće smije prijeći granicu? - pita se Fashion Guru.

Instagram

Ivica Skoko kaže kako starletu nikad ne bi angažirao da nosi njegove kreacije.

- Bolje bi bilo da kupi od dizajnera neku kreaciju nego da se prešetava pistom. Nitko neće komentirati to što je na njoj, nego samo njezin izgled - smatra Skoko. Revije u Splitu nosit će i manekenke zagrebačke modne agentice Tihane Harapin Zalepugin.

- Ja se bavim modelingom i branim prava manekenki 17 godina. Svatko ima pravo na svoj PR stil, a život će pokazati koliko mu je put ispravan - komentirala je Harapin Zalepugin. Kako doznajemo, Soraja u Split dolazi sama privatnim avionom i raspitivala se je li aerodrom dovoljno siguran. Soraja kaže kako se protiv nje bune oni čiju je reviju odbila nositi na Cro-a-Porteru jer je nisu htjeli platiti.

‘On je stilist koji je iskopirao kolekciju Dolce&Gabbana’

Đuga odnedavno živi i radi u Splitu, a prvu reviju imao je lani na Monturi. Njegove kreacije svidjele su se i Danijeli Martinović. Kolege ga prozivaju jer ga ne smatraju pravim dizajnerom, nego stilistom koji je lani iskopirao Dolce&Gabbana kolekciju s crnom čipkom. Zamjeraju mu da nije dovoljno kreativan i originalan da nastupa s eminentnim imenima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...