Obavijesti

Show

Komentari 7

DJ Toni Dalić: Izbornikov sin novi je kralj domaćih diskoteka

DJ Toni Dalić: Izbornikov sin novi je kralj domaćih diskoteka
5

GLAZBA MU JE HOBI Zlatko Dalić i supruga Davorka prošlog su ljeta slušali kako sin Toni pušta muziku u klubu na Zrću. Ostali su cijelu noć, ali nisu zaplesali

VIDEO

Toni Dalić (25) preko zime elektroničku muziku pušta u zagrebačkim klubovima, a prošlo je ljeto puštao u klubu na Zrću. U nogometnom drugoligašu Varaždinu sin izbornika Zlatka Dalić (51) ima funkciju dopredsjednika.

Uz fakultet i nogometne obaveze, Toni razvija svoj hobi, a to je puštanje glazbe. S godinama je bio sve uspješniji, pa je i interes klubova da im bude DJ bivao sve veći. Najveći je pomak napravio lani, kad je puštao muziku na jednoj od naših najpopularnijih ljetnih destinacija. Došli su ga poslušati majka Davorka i otac Zlatko.

2018 World Cup Qualifications - Europe - Ukraine vs Croatia

- Potkraj ljeta otišli smo čuti kako pušta i ostali smo cijelu noć. Nije to baš naš stil glazbe pa nismo zaplesali. Ali i bolje da ja ne plešem, nisam baš neki plesač - “priznao” nam je hrvatski nogometni izbornik.

Toni i pet godina mlađi brat Bruno su cijeli život bili vezani uz nogomet. Vole ga igrati, no otac ih je uspio odgovoriti od toga da se njime profesionalno bave. Najvažnije mu je bilo školovanje. Toni je tako završio informatiku, a Bruno studira menadžment na američkom fakultetu u Zagrebu.

- U nogometu previše ovisiš o drugim stvarima i o drugim ljudima te to može ljude baciti u očaj. Zato sam im rekao da se prvo moraju školovati, a nogomet ako se dogodi. Isto govorim i roditeljima kad me pitaju za djecu, kakvi su im sinovi nogometaši... Sugeriram im da se prvo pobrinu za školovanje - rekao je Dalić.

U tome su supružnici Dalić i uspjeli, obojica su prvo 'riješili' školovanje, a nogomet ili puštanje elektroničke glazbe dolaze tek “usput”, odnosno to je hobi.

Uspio je Dalić zadržati i zajedništvo u obitelji, bez obzira na to što je godinama kao nogometni trener radio izvan Hrvatske, najviše na Bliskom istoku. Zadnji klub koji je trenirao prije preuzimanja hrvatske nogometne reprezentacije bio je Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

- Tamo je drugačiji način života, nakon sedam godina osjetio sam da se moram vratiti i odmoriti. Oni dobro plaćaju, no nije sve u novcu - izjavio je Dalić.

Priznao je da mu je bio san postati izbornik, no zbog stanja u hrvatskom nogometu su i on te supruga i djeca u početku bili uplašeni.

No bila im je to i prilika da više vremena provode zajedno što, kad im obaveze dopuštaju, redovito i čine. Često odlaze na zajednička putovanja izvan Hrvatske, a prošlog su ljeta proveli nekoliko tjedana na Jadranu. Toni je to spojio s hobijem, puštanjem muzike, a s nastupima se često hvali fotografijama na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...