Obavijesti

Show

Komentari 0

'Djeca' Teda Mosbyja: Finale smo snimili prije devet godina

'Djeca' Teda Mosbyja: Finale smo snimili prije devet godina
4

Lyndsy Fonseca i David Henrie pojavili su se u brojnim poznatim serijama, ali danas ih svi najviše pamte po ulozi u popularnoj 'Kako sam upoznao vašu majku'

VIDEO

Poslije devet sezona u ponedjeljak je na CBS-u prikazana zadnja epizoda serije 'Kako sam upoznao vašu majku', no ispostavilo se da su neki od finalnih dijelova zadnje epizode snimljeni već davno. Točnije, 2005., to jest prije devet godina. 

- Bilo je to tako davno, više se ni ne sjećam što sam govorila u tom dijelu - izjavila je Lyndsy Fonesca (27) koja je u seriji utjelovila kćer Teda Mosbyja kojoj on, kao i njezinom bratu kojeg glumi David Henrie (24), pripovijeda kako je upoznao njihovu majku. 

- Kada smo počeli sa snimanjem, nisam imao ni vozačku dozvolu, a nedavno sam kupio svoju prvu kuću. Kad dođem doma, vidim članove svoje obitelji kako gledaju seriju. Čudan je to osjećaj, pogotovo kad se šale i govore 'mali David je na televiziji' - priča David koji je najpoznatiji po ulozi brata Selene Gomez u Disneyevoj seriji 'Wizards of Waverly Place'.  

Prije pojavljivanja u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', Fonesca je bila dio stalne glumačke postave u 'Young and the Restless'. 

- I dalje me svi prepoznaju po ulozi u 'Kako sam upoznao vašu majku'. Meni je to zbilja smiješno, ne osjećam se kao da je to bio moj show, ali sam ponosna što sam bila dio njega - zaključila je Fonesca te dodala da ona zapravo uopće ne zna kako će serija završiti. 

- Nisam bila prisutna kad su se snimali zadnji kadrovi, a i nisam željela vidjeti cijeli isječak onoga što će se dogoditi. Htjela sam to vidjeti kad i svi ostali - zaključila je mlada glumica.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu