Obavijesti

Show

Komentari 20

Djevojke zavodile 'Gospodina Savršenog', Amra: 'Ne bih se ljubila s Tonijem nakon Josipe'

Djevojke zavodile 'Gospodina Savršenog', Amra: 'Ne bih se ljubila s Tonijem nakon Josipe'
9

'Volim svašta i od mene se može očekivati svašta', komentirala je Josipa za vrijeme snimanja, a i cure u vili pričale su o njoj te komentirale kako uvijek spominje svoje godine te da je spremna za udaju

VIDEO

Nova epizoda emisije 'Gospodin Savršeni' započela je napetom ceremonijom ruža jer djevojke nisu više mogle ni pretpostaviti tko bi mogao napustiti show.

- Najgore su one pritajene. Ove što su grlate, što na umu, to na drumu, što uvijek kažu što misle - tih se ne bojim. Te su bezopasne, takve ljude najviše volim i te su najbolje - komentirala je Danijela.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

Posljednje djevojke koje su ostale čekati ružu bile su Bruna i Dorotea, a željeni cvijet nije dobila mlada pjevačica!

- Vjerujem da nju čeka uspješna muzička karijera, da će postati naša poznata pjevačica i da će je Brad Pitt sačekati - rekla je Amra, a Dorotea zaključila:

- Postoje djevojke kojima još maska treba pasti, jedna među njima je Tamara za koju sam čak mislila da mi je prijateljica.

Djevojke je oraspoložio put u Istru, a kad su stigle u novu vilu, Kristina je pročitala pismo u kojem je Toni na spoj pozvao Josipu, Oliveru, Mariju, Elu, Brunu, Kristinu i Karolinu. Zadatak je bio tri različita kostimirana snimanja, a Toni ih je iznenadio prvom temom Casanove. U to vrijeme djevojke u vili komentirale su situaciju u kući.

- Ne možemo se opustiti ni uživati zato što je uvijek neka svađa. Jednostavno je neugodno - rekla je Dijana.

Kasnije su prešle na temu ljubljenja s Tonijem.

- Ne bih se poljubila nakon Josipe. I na kraju Josipa pobijedi, a ja se objesim - šalila se Amra, a Danijela dodala da se i njoj ne bi ljubilo nakon nekih ljigavaca, kako zove određene djevojke u kući. 

Na snimanju u kojem su sudjelovale Ela, Maria, Olivera i Josipa jedino se Ela nije mogla opustiti.

- Kad smo se obukle u haljine, bilo i je kao u 'Bridgertonu', bilo mi je fora, zabavno, ali kad sam vidjela što nas čeka u sobi, nisam više bila toliko oduševljena - rekla je Ela kojoj se nije svidio, kako je rekla, stil escort dame te se ne pronalazi u ulozi ljubavnice. Za razliku od nje, Josipi i Oliveri svidjelo se snimanje, a Toni je komentirao kako su upravo Oliverina opuštenost i zafrkancija pomogli i njemu da se opusti u svojoj ulozi.

- Malo me rastužilo, čak i povrijedilo što Ela nije htjela sudjelovati u ovome. I za mene je ovo nešto neprirodno, ali potrudio sam se i potpuno uživio u ulogu - rekao je Toni. A uživjela se i Josipa, koja je ugrizla Tonija za vrat!

- Vidjela sam da je i on spreman na neke drastičnije korake. Možda mu je bilo malo nelagodno zbog ostalih cura oko nas, ali da smo ostali sami, vjerujem da bih ga skinula do kraja - rekla je dok su se djevojke čudile kako njezinu ponašanju zato što je inače jako mirna.

- Bilo mi je to malo napadno i degutantno - rekla je Ela dok je i Toni bio iznenađenim tim potezom.

Roko plakao, oko 'Savršenog' se skidale cure, a na Večeri za 5 na selu našao se 'novi Božidar'
Roko plakao, oko 'Savršenog' se skidale cure, a na Večeri za 5 na selu našao se 'novi Božidar'

- Volim svašta i od mene se može očekivati svašta - zaključila je Josipa, a i cure u vili pričale su o njoj te komentirale kako uvijek spominje svoje godine te da je spremna za udaju. 

Na drugom snimanju tema je bila 'Pepeljuga', a sudjelovale su Bruna, Kristina i Karolina. Bruna je jedina djelovala potišteno i nezadovoljno, ali ne zbog tematike fotografiranja nego haljine. Bruna i Karolina glumile su zle sestre, Karolina Pepeljugu, a Toni princa koji Pepeljugi obuva cipelicu.

- Kristina se potpuno uživjela u ulogu, ne smeta joj što je zločesta sestra, i to mi je jako simpatično - rekao je Toni i dodao da Karolina i poderanu haljinu nosi vrhunski.

- Ovaj drugi dio snimanja definitivno je bila neka blaža verzija neke bajkice 'Pepeljuge', tako da su mi odabrane cure bile totalno za taj dio. Meni je bilo drago što sam bila na snimanju Casanove jer mi to više odgovara - komentirala je Josipa.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...