Show

Komentari 8

'Dobitnica Emmyja sad gleda dodjelu iz zatvora, glavu gore'

'Dobitnica Emmyja sad gleda dodjelu iz zatvora, glavu gore'

Thomas Lennon nije imenovao o kome je riječ, ali svi su prepoznali da priča o Felicity. Huffman je 2005. godine osvojila nagradu Emmy za najbolju glavnu ulogu u seriji 'Kućanice'

Glumicu Felicity Huffman (56), poznatu po ulozi u 'Kućanicama', javno su prozivali na dodjeli nagrada Emmy, ali ne kao dobitnicu kao što su ostale. Nakon što je RuPaul (58) osvojio nagradu za najbolji reality show, komentator se nakon njegovog govora osvrnuo na slučaj 'Kućanice' koja je optužena za davanje mita fakultetu i falsificiranja prijemnog ispita svoje starije kćeri. Za to je dobila dva tjedna zatvora.

POGLEDAJTE VIDEO O OSCARU:

- Producenti su me zamolili za posebnu posvetu bilo kojoj od naših prethodnih dobitnica nagrade za najbolju glavnu glumicu, koje nas večeras gledaju iz zatvora. Nadam se da će ta dva tjedna brzo proletjeti. Glavu gore - rekao je Thomas Lennon (49). 

Actor Felicity Huffman departs an initial hearing for defendants in a racketeering case involving the allegedly fraudulent admission of children to elite universities, at the U.S. federal courthouse in downtown Los Angeles

Iako nije imenovao o kome je riječ svi su prepoznali da priča o Felicity. Huffman je 2005. godine osvojila nagradu Emmy za najbolju glavnu ulogu u seriji 'Kućanice'. 

FILE PHOTO: Felicity Huffman arrives at the 23rd Screen Actors Guild Awards in Los Angeles

Mnogi su Thomasa hvalili po društvenim mrežama. 

- Nemam pojma tko je ovaj tip, ali savršeno je nabacio šalu na račun Felicity Huffman. Urnebesno je - pisali su korisnici društvenih mreža. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci