Obavijesti

Show

Komentari 151

Dobro došli u moj mali ploveći raj: Trumpova kći zna uživati

Dobro došli u moj mali ploveći raj: Trumpova kći zna uživati
1

Ivanka Trump, kći američkog predsjedničkoga kandidata Donalda Trumpa, u Hrvatsku je stigla na luksuznoj jahti Rising Sun, koja ima helidrom, bazen, košarkaško igralište...

VIDEO

Bivša manekenka a danas uspješna poslovna žena s obitelji već tri dana odmara se na luksuznoj jahti u dubrovačkom akvatoriju. Jahta je sedma na svijetu po veličini, a usidrena je na Lokrumu.

Dok su Ivanka i suprug Jared Kushner (35) šetali dubrovačkim Stradunom, njihova djeca - Arabella Rose (5), Joseph Frederick (3) i petomjesečni Theodor James, odmarali su se na megajahti, čija vrijednost premašuje dvije milijarde kuna. Par je razgledavao dubrovačke znamenitosti i veselo pozirao svima tko ih je htio fotografirati. Kći kandidata za američkog predsjednika u Dubrovniku je naručila i cvijeće za jahtu, koje ju je čekalo na molu. 

Jahtu je dizajnirao Jon Bannenberg, a sagrađena je 2004. godine u brodogradilištu u Njemačkoj. Vlasnik joj je američki producent David Geffen (73), jedan od osnivača filmske kuće Dreamworks. Ivanka i obitelj na raspolaganju imaju bazen, prostranu sunčanu palubu, prostrani glavni salon te sletište za helikopter. Jahta prima 16 gostiju u osam luksuzno uređenih kabina, a ima i košarkaško igralište, saune te kinodvoranu.

Nakon odmora Ivanka s obitelji odlazi natrag u Ameriku kako bi tati pomogla u završnici predsjedničkih izbora. Naime, Ivanka sudjeluje na obiteljskim sastancima, dogovorima o PR strategiji, odlučuje o troškovima i pomaže tati voditi poslovno carstvo. I njezina mama Ivana čest je gost hrvatske obale, a prije tri mjeseca posjetila je Istru i Beach polo turnir.

Donald Trump distributes free money at the launch of FundAnything.com at Trump Plaza.

- Ljeta u Hrvatskoj su mi uvijek prekrasna, more je čisto, hrana sjajna, a ljudi ljubazni – rekla je tad Ivana Trump (67).

I Oprah voli ovu jahtu

Megajahtu američkog producenta obožavaju i brojne holivudske zvijezde. Jahtom koja je inače usidrena na Kajmanskom Otočju prije nekoliko godina plovila je i slavna voditeljica Oprah Winfrey.

Opušteni odmor na hrvatskoj obali

Osim helikoptera, na jahti je i nekoliko skutera. Ivanka i suprug uživali su u vožnji njima. S njima ljetuje nekoliko prijatelja, a mnogobrojno osoblje brine se da slavnim gostima ništa ne nedostaje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu