Obavijesti

Show

Komentari 2

Đogani pokrenula posao: Zaradi više od 220.000 kuna mjesečno

Đogani pokrenula posao: Zaradi više od 220.000 kuna mjesečno
4

Po izlasku iz 'Zadruge' Marko i Luna shvatili su kako nemaju puno mogućnosti zbog pandemije korona virusa pa su se okrenuli zaradi na internetu

VIDEO

Reality zvijezda i pobjednica druge sezone 'Zadruge' Luna Đogani (23) sa zaručnikom Markom Miljkovićem (37) po izlasku iz realityja počela je snimati videozapise i objavljivati ih na svoj YouTube kanal. Srpski Blic piše kako od toga zarađuju pozamašnu svotu novca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić u 'Zadruzi'

Pokretanje videa...

Hana Rodić 01:29

Luna i Marko snimaju svoja putovanja, romantične trenutke i zanimljive situacije koje im se svakodnevno događaju. Po izlasku iz 'Zadruge' shvatili su kako nemaju puno mogućnosti zbog pandemije korona virusa pa su se okrenuli zaradi na internetu.

- Marko je predložio Luni da otvore kanal na YouTubeu i objavljuju zajedničke snimke. To se pokazalo kao dobar potez, s obzirom da zarađuju i do 30.000 eura (oko 227.000 kuna) mjesečno - ispričao je izvor blizak paru za srpske medije. 

Osim što im je krenulo u poslu, par je nedavno podijelio i drugu sretnu vijest. Luna je na društvenim mrežama objavila kako s Markom čeka dijete.

- Imat ćemo bebu - napisala je Luna i objavila videosnimku na kojoj svom zaručniku pokazuje test za trudnoću.

Inače, par se upoznao u prvoj sezoni 'Zadruge', ali vezu su počeli tek godinu dana nakon. Par je u turbulentnoj vezi dvije i pol godine, a njihov odnos nije podržala Lunina majka koja je u nekoliko navrata fizički i nasrnula na budućeg zeta. 

No izgleda kako se odnosi popravljaju s obzirom na to da je Lunina majka, Anabela Atijas ponosno napisala kako je sretna što će uskoro postati baka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija