Obavijesti

Show

Komentari 26

Dogovarao im lažne gaže i branio im da imaju djecu?

Dogovarao im lažne gaže i branio im da imaju djecu?
6

Dževad Zahirović menadžer je s kojim su brojne hrvatske zvijezde imale neugodna iskustva. On sve optužbe naziva lažima i liječenjem frustracija

VIDEO

Nakon što je prije šest godina pobijedila u showu “Hrvatski Idol”, Žanamari Lalić (28) prišao je Dževad Zahirović (33). Menadžer, rodom iz sela Zahirovići kraj Tuzle, tada joj je obećao blistavu pjevačku karijeru. Pjevačica kaže da joj je Dževad tek nakon godinu dana ponudio da potpišu ugovor prema kojem bi sljedećih sedam godina uzimao 52 posto njezine zarade. Žanamari na to nije pristala pa su i dalje poslovali bez ugovora. Nakon dvije godine otkazala mu je suradnju.
- Želio je odlučivati o tome kad ću se udati i govorio mi je da ne smijem zatrudnjeti. To je bio razlog prekida našeg poslovnog odnosa. On se potom razljutio i tu su počeli problemi. Čak mi je u Makarskoj dogovorio gažu za koju nisam ni znala jer je želio da ispadnem neprofesionalna - rekla je pjevačica. Dževad je tada, ističe Lalić, tražio da mu vrati sav novac koji je uložio u nju. Dodaje da ju je počeo i ogovarati kolegama.
- Izmislio je najgori trač o mom ljubavnom životu zbog čega ne mogu godinama isprati ljagu sa svog imena. Plasirao je tu ‘vijest’ medijima i onda me šokiran nazvao i rekao što su pisali - tvrdi Žanamari. Gotovo jednako iskustvo s prozvanim menadžerom imala je i bivša feminemka Nikol Bulat (23).
- Htio je da budem sve osim pjevačice. Nije se brinuo kakav ću dojam ostaviti u javnosti - kaže Bulat. Dodaje kako je Dževad izmislio vezu s bivšim voditeljem “Golih vijesti” Borisom Jelinčićem. Nikol je bivšeg menadžera prije mjesec dana tužila zbog neisplaćenih provizija i gaža. Zbog njega je napustila Feminnem i danima bila u teškoj depresiji. Dževad uopće nije iznenađen nezadovoljstvom bivših suradnica.
- To su neuspješne žene koje ovakvim lažima liječe svoje frustracije i neuspjehe - rekao je i dodao kako iza sebe ima 13 godina uspješne karijere i da to sve govori o njemu.
zbog Dževada je bila u depresiji i izgubila kile
Nikol Bulat kaže da ju je Dževad nagovorio da napusti Feminnem i da o njima u medijima ružno govori. Nikol kaže da je zbog njega izgubila deset kilograma i pala u depresiju. Dževad za nju tvrdi da je lijena i neprofesionalna.

DALE SU MU OTKAZ JER JE PRIJETIO LJUDIMA
Dževad je bio menadžer i Feminnemu. No djevojke nemaju nimalo ugodna iskustva. Neda Parmać tvrdi da je prijetio nekim ljudima u njihovo ime. Zbog toga su im, kazala je prije, propala i neka gostovanja na festivalima.

JA NISAM UMIŠLJENA
Žanamari je žao jer je razočarala svoje sugrađane. Dževad joj je dogovorio nastup u Makarskoj, a njoj nije rekao. Kaže da je želio da ispadne umišljena glupača.

'ŽELIO JE DA PJEVAM GOLA
Maja Morales prije tri mjeseca trebala je pjevati u Virovitici. No Dževad joj je zaboravio reći da bi se trebala i skinuti. Maja nije pristala na to pa se na gaži nije ni pojavila.

SVIRALI SU U SEPAREU
Bivšem bendu Kristijana Rahimovskog Raspashowu Dževad je dogovorio gažu u Rijeci. Dečki su se iznenadili vidjevši da je to zapravo kafić bez pozornice. Bubnjar je svirao u separeu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin