Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Doherty priznao: Amy i ja smo bili ljubavnici, i sad je još volim

Iako je bila sitna i možda izgledala nemoćno, vjerujte mi, mogla je dobro udariti, otkrio je Pete te dodao da je Amy pred kraj veze bila jako gruba prema njemu

Pixsell
Foto: Pixsell
21 komentara

Divim joj se jer ima talenta kao malo tko u svijetu glazbe. Nezamjenjiva je i bilo bi grozno izgubiti je, rekao je prije tri godine Pete Doherty (33) o Amy Winehouse koja je preminula 23. srpnja 2011.

Roker, koji živi u Parizu jer mu je dojadilo čitati o svojoj ovisnosti u britanskim novinama, u intervjuu za Daily Mail prisjetio se pokojne Amy. Kaže da je bila jako dobra i draga, da je nikad nije vidio da jede išta konkretno, već je samo pila shakeove... i da su bili u intimnoj vezi. 

- Teško mi je to priznati, ali da, bili smo ljubavnici. Volio sam je prije i danas je još volim - sramežljivo je priznao Pete. Kaže da je pred kraj veze Amy bila jako gruba prema njemu, no takvi su, smatra, svi pravi ljubavnici. 

- Iako je bila sitna i možda izgledala nemoćno, vjerujte mi, mogla je dobro udariti - kaže roker.

Pokojna Amy u intervjuu za Rolling Stone 2008. rekla je da su ona i Pete samo prijatelji. Ni Pete dosad nije potvrdio da su on i Amy bili u intimnoj vezi. 

- Sjećam se kad je jednom došla u moj hotel. Pratila su je dva tjelohranitelja. Nije se mogla pomaknuti bez da 30 paparazza škljoca aparatima oko nje. To je samo po sebi bilo prestrašno, a ako tome dodate crack koji je pušila, od kojeg je bila grozno paranoična, stvari se samo pogoršavaju - rekao je Pete kojeg je situacija s Amy podsjetila na vezu s Kate Moss (38) koju su također svuda pratili paparazzi. Prekid s Kate bio je, kaže, gadan, no sad mogu ponovno normalno razgovarati. 

Pete je za Amy napisao pjesmu 'Flags From The Old Regime'. Kaže da nikad dosad nije napisao pjesmu koja je tako melodična i nježna. Uz pjesmu ima i puno videomaterijala sebe i Amy iz dana kad su bili sretni zajedno. 

Naši partneri pišu
Message