Obavijesti

Show

Komentari 0

Dođite na 'Fashion TV party' u Khala Lounge baru & clubu

Dođite na 'Fashion TV party' u Khala Lounge baru & clubu
1

Fashion TV party, 11. listopada bit će popraćen kamerama poznate televizijske kuće, FASHION TV-a. Fashion TV ugledala je svijetlo dana davne 1997 godine

U novom preuređenom ambijentu „ Khala Lounge bar & club“  održat će se poznati događaj pod nazivom „Fashion TV party“. Glamurozni  party organizirat će se uz pomoć Majestic team-a koji isto tako pokreće novi program pod nazivom Majestic Wednesday@ Khala Lounge bar & Club. Fashion TV party, 11. listopada bit će popraćen kamerama poznate televizijske kuće, FASHION TV-a. Fashion TV ugledala je svijetlo dana davne 1997 godine, a do sada je postala prepoznatljiva po vijestima i reportažama iz svijeta mode, glamura i slave.  

Jedina televizijska kuća koja prati događaje iz visoke mode i stila, ljepote, novih trendova , ali mode i svijeta modela. Znameniti FASHION TV-a je jedna od vodećih multimedijalnih vodećih mreža u svijetu mode i stila, koja se prikazuje preko 60 satelita, 530 TV platforma, mobitela, a ima i više  od 20 milijuna mjesečnih pogleda na YouTub-u. Događaju će prisustvovati brojne osobe iz javnog svijeta i inozemstva. Na fashion TV partyju,  za goste i uzvanike svirat će DJ IVAN uz regularni program MUSICUS MAXIMUS. 

Još jednom vas pozivamo da nam se pridružite  na poznatom FASHION TV party-u i rezervirate svoje mjesto u Khala Lounge bar & Club, 11 listopada, 2013 godine.  Veselimo se vašem dolasku, a naša ekipa vam garantira nezaboravan i lud provod u svijetu mode i glamura.