Obavijesti

Show

Komentari 0

Dođite u Aquarius na veliki studentski After Exams party

Dođite u Aquarius na veliki studentski After Exams party
1

Ne propustite veliki studentski AFTER EXAMS party u subotu, 12. listopada, od 23 sata u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu. Ulaz na party je 30 kuna

VIDEO

Klub Aquarius u suradnji sa studentskim portalom "Mojfaks" i studentskom udrugom "BEST" vam s ponosom predstavlja noć koja je pomno planirana do zadnjeg detalja, ostvarena od studenata za studente, te koju ni jedna generacija studenata ne zaboravlja. Dame, gospodo, studenti pred nama je još jedan Veliki studentski AFTER EXAMS party koji će se i ovog puta održati na istom "mjestu zločina", u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu, 12. listopada. 

Rujan ostaviš iza sebe, a s njim i sve muke po sveučilištu. Ispiti su gotovi i napokon je došlo vrijeme da odvrneš onaj famozni "ventil" o kojem svi toliko pričaju u nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici između "ššš!" ušutkivanja kolege koji previše priča ili upućivanja mrkog pogleda kolegici kojoj mobitel zvoni svakih 5 min. i onog perioda kad zaista nešto i učiš te pojiš mozak informacijama kojima ćeš kasnije mlatiti lovu u životu kad ćeš se prisjećati ludih, mladih, studentskih dana.

E, pa da bi se mogao ili mogla prisjećati takvih dana, moraš ih tako i proživjeti. Da, "moraš"! - Nemoj da te pita starost gdje je prošla mladost. Osim toga, pitaj ekipu koja je već bila na nekom od "AFTER EXAMS" party-a u klubu Aquarius i saznat ćeš zašto je važno (..zvati se Ernest?! naaah!) pojaviti se na pravom mjestu u pravo vrijeme. 

Ostavi literaturu na stolu, pod njim, ma samo je ostavi baš kao i indeks i ostale điđibaje koje ti ovu večer NEĆE trebati i koje ŽELIŠ zaboraviti barem na kratko. X-ice se ne primaju, ali dobar upad je svakako dobrodošao, pa nabaci šarm, oblekicu i put pod noge, pravac Akva na Jarunu. Cijene cuge će i tako biti bezobrazno niske. Pardon... "studentske". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Now hear this! Now hear this! - I ovog puta će se održati ono što svi obožavamo vidjeti, doživjeti, a bome i sudjelovati u tome... Da, da.. DRINKING CONTEST! - It's on bit*hes!! Razne ekipe, raznih fakulteta.. Nije bitno jesi li muško ili žensko; prijavi sebe i svoju ekipu čim prije. Tko pobjedi tj. prvi vidi dno čaše, dobit će i gajbu pive, vrijednu diplomu "diplomirani alkoholičari" te studentsku promocijsku kapicu, a baš svi sudionici natjecanja dobit će omot za indeks medijskog partnera ovog mega-projekta - portala Mojfaks (pa nek netko kaže da se nisu svega sjetili.

Ekipe, prijavite se unaprijed na broj organizatorice eventa: 092 2432696. Bit će tu još iznenađenja, nagrada i svega kroz najluđu studentsku večer u listopadu.

Muzika? - Šišti, pišti, ma ubija na flooru tj. čak 2 floora kluba Aquarius, a za najbolju mjuzu po svačijem ukusu pobrinut će se prava mala "vojska" DJ-eva, pa tako po floorovima imamo sljedeću postavu i glazbene stilove:

A1 floor - BLAST FROM THE PAST  ( 90's / 00's / cool domaćice )

- Martyn Negro

- DJ Popov

A2 floor - RNB / HIP-HOP / EDM / PROGRESSIVE / ELECTRO

- DJ Chill

- Matroda

Ne zaboravimo i to da će se za MC dio večeri pobrinuti jedan i jedini MC Tone Tuoro.

Vidimo se u Aquariusu u subotu, 12.10.2013. od 23h. Ako si student onda nema druge.. ovo je ono "pravo vrijeme i pravo mjesto" za tebe. Nazdravi kraju ispitnih rokova i.. ma budi studoš do ja*a i do kraja!

Ulaz: 30 kn (na ulazu kluba)

Korisni linkovi:

* Aquarius (službene stranice kluba Aquarius)

* Facebook event

* Video najava / pozivnica (Vimeo)

VIP kabine (rezervacije): 091 3640 241

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali